У Києві чоловік, погрожуючи співмешканці, підірвав себе гранатою

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Києві в квартирі житлового будинку за адресою вулиця Вишняківська, 9, прогримів вибух. Чоловік 1975 року народження підірвав себе гранатою, погрожуючи своїй співмешканці 1981 року народження.

В результаті вибуху чоловік помер на місці, а його цивільну дружину госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

Надзвичайна подія сталася в суботу, 27 квітня, близько 23:15.

На місці подіїНа місці події

За словами поліції, в квартирі №139, житлового будинку за адресою вулиця Вишняківська, 9, сталася сварка між чоловіком і його цивільною дружиною, якій і належала житлова площа. Конфлікт виник через дітей жінки від попереднього шлюбу.

У розпалі скандалу, чоловік дістав гранату і почав погрожувати вибухонебезпечним предметом жінці. У цей момент пролунав вибух, в результаті якого співмешканець отримав травми несумісні з життям.

Його цивільну дружину, яка в момент вибуху перебувала з ним в одній кімнаті, госпіталізували медики. В момент трагедії дітей жінки не було вдома.

За словами брата жінки, він був мало знайомий з її цивільним чоловіком проте в розмовах той часто згадував, що у нього є довідка з психіатричної лікарні. Звідки у співмешканця сестри виявилася граната чоловік не знає.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, «швидка», вибухотехніки, рятувальники ГСЧС і слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство.

В Киеве мужчина, угрожая сожительнице, подорвал себя гранатой

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 28.04.2019 10:32
    #
    - 0 +

    В такой праздник Божий и такие новости... Воздержусь от комментариев. Всех с праздником и скорейшей нам победы. На всех фронтах!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати