Один охоронець проти банди озброєних злочинців. Відео

| Самооборона, За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Цей випадок стався у Пуерто-Ріко. З синього позашляховика, який під’їхав до магазину, вискочив озброєний злочинець, і спробував відчинити замкнені двері. Це все побачив озброєний охоронець, який знаходився в магазині, і миттєво підготувався до перестрілки.

Охоронець дістав свій пістолет, і почав стріляти по злочинцях, проте чомусь так і не зміг звільнити ліву руку від телефону. Ті, мабуть, не очікували такого спротиву, тому швидко почали втікати, залишивши позаду одного зі своїх.

Втікаючи, злочинець стріляв навіть не дивлячись, куди летять його кулі, а от охоронець виявився влучнішим – одна з його куль звалила грабіжника, але якому все ж таки вдалося втекти. Лише після того, як злочинці втекли, охоронець кинув телефон на землю, і неспішно перезарядив пістолет.

На відео Джон Коррея виділяє декілька ключових моментів цього відео – по-перше, потрібно завжди бути трохи більш уважними, коли ви заходите у магазини та подібні заклади, які він називає «перехідним простором», тому що в них постійно заходять і виходять різні люди. З цим охоронець справився – він помітив загрозу заздалегідь.

Проте він так і не зміг звільнити свою ліву руку, адже запорука влучних пострілів – це правильний та надійний хват зброї обома руками.

Також Джон звертає увагу на те, як охоронець після кожного пострілу опускає пістолет та оцінює ситуацію. Хороший стрілець повинен оцінювати ситуацію, не відводячи ока від прицілу.

Ще одним дуже важливим моментом є рух в сторону укриття – коли злочинці почали стріляти – охоронець відійшов за торговельний ряд, і отримав хоча б якийсь захист від куль. Не слід також забувати про те, що сторони конфлікту розділяє скло, яке може дуже сильно відхилити політ кулі від наміченої траєкторії, особливо якщо стріляти під кутом.

Отож загалом, охоронець діяв дуже вдало, і йому пощастило, що його сміливі дії відлякали злочинців, які не завжди очкують збройного опору.

Prepared Guard Handles His Business | Active Self Protection

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 6707 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати