На Львівщині пенсіонер у своєму будинку відкрив вогонь по поліцейським

| Кримінал | Автор: Web admin

На Львівщині пенсіонер у своєму будинку відкрив вогонь по поліцейськимНа Львівщині пенсіонер у своєму будинку відкрив вогонь по поліцейським

У Львівській області мешканець селища Магерів почав стріляти по поліцейських з мисливської рушниці, коли правоохоронці намагалися провести в його будинку обшук.

Співробітники поліції приїхали на обшук, так як підозрювали пенсіонера в крадіжці. Пенсіонер ніяк не реагував на прохання поліцейських відкрити двері, тому правоохоронці їх вибили і зайшли в будинок, де зустріли чоловіка з рушницею.

Той почав стріляти, проте в поліцейських так і не поцілив.

Зловмисника затримали, а за фактом стрілянини в поліцейських порушили кримінальне провадження за ч.1 ст.345 Кримінального кодексу.

1,0 1 -1 5
Коментарів (4)

  • Погано що не попав,нічого двері вибивати,і жодного слова чи були підстави для обшуку і рішення суду,щонеділі як не щодня мусорня відмічаеться,то розбій то віджим або рекетня,та і крадіжка крадіжці різниця,добрі сусіди могли анонімку накалякать,головне що тепер будуть крутити на предмет використання зброї.

  • 26.05.2019 05:56
    #
    - 8 +

    Заметили : "прохання поліцейських"? Это же "прохання", а не приказ - его можно и отклонить. А полицаи сразу в бутылку полезли, "просьбу" их, видите ли отклонили!

  • 27.05.2019 12:43
    #
    - 5 +

    А як стосовно ордеру замість вибивання дверей?

  • Якщо не було санкції на общук , то дії поліцейських однозначно незаконні. Правильно дід зробив і шкода , що не влучив. Ібо треба поважати чуже право власності і тим більше представникам поліції.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати