Відомий анти-збройний лобіст обвинувачується у домашньому насиллі

| За кордоном | Автор: Web admin

Анти-збройний лобіст Роберт Блейзделл арештований за домашнє насилля.Анти-збройний лобіст Роберт Блейзделл арештований за домашнє насилля.

Так вже повелося, що коли в США озброєний громадянин успішно захищається від злочинця, то провідні ЗМІ обов’язково покажуть в кадрі і родичів жертв, які будуть розповідати про те, що «він не заслуговував кулі… він був хорошим хлопцем і не міг такого вчинити», накинуться і на того, хто захищався, адже на їх думку, люди не мають права на самооборону – «потрібно викликати копів, і нехай вони розбираються» і так далі.

Проте коли героєм подібних подій стають люди, пов'язані з анти-збройним лобі, ЗМІ затихають, і просто ігнорують такі випадки. Тому не слід дивуватись, що ви не чули про те, що Роберт Блейзделл, лобіст відомої фірми з Нью-Гемпшира, яка представляє групу Everytown for Gun Safety, що фінансується Майклом Блумбергом, напав на члена своєї сім’ї.

З тих крупиць інформації, яка з’явилась в інтернеті, відомо лише те, що він зачинив когось у пральні, наступив на руку, і видер з неї телефон, щоб ніхто не міг викликати поліцію. Проте хтось таки викликав поліцію, завдяки чому Блейзвелл не зміг нашкодити більше. Проти нього висунуті обвинувачення у побитті, домашньому насиллі та протиправному позбавленні волі.

Перед нами ще один яскравий приклад того, чому гоплофоби прагнуть відібрати у людей зброю – вони проєціють свої наміри та думки на інших, здорових та законослухняних громадян.

Схоже, що проти Блейзделла буде видана судова заборона, щоб той більше не наближався до своєї жертви, проте є набагато більш ефективні засоби боротьби з такими людьми.

P.S. Унція превентивного засобу ефективніше фунту судових заборон.

Унція превентивного засобу ефективніше фунту судових заборон.Унція превентивного засобу ефективніше фунту судових заборон.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 520 , Коментарів: 4 - 10 +
1,0 1 -1 10
Коментарів (4)

  • 13.06.2019 08:10
    #
    - 2 +

    Уявляю, як він проголошував: "у моєму домі зброї не місце"! Таки Ломброзо щось знав.

    • 14.06.2019 10:40
      #
      - 1 +

      Ну да!...Рожа - ещё та!...При первом же взгляде на его фото, сразу же складывается впечатление, что это: Либо - армейский сержант с БПТ, либо - коп-беспредельщик, либо - "бык" из мафиозной структуры!...То есть: "Сорванная крыша" и склонность к насилию, в его взгляде - читаются сразу!...А, ведь, он - "косил" "под самаритянина"!....
      В прочем...Таких вот психов, в различных "добрениких" и "мессианских" течениях ("антиганеры", "веганы", "антиаботники" и т.д.), стремящихся "наставить на "истинный" путь " и "спасти" "заблудшее Человечество" - уйма!....

      • 14.06.2019 10:44
        #
        - 1 +

        Блин!...Допустил описку в слове:-"антиабортники"....(Жаль, что отсутствует - функция редактирования!)...

      • 15.06.2019 06:52
        #
        - 1 +

        Знаючі люди пишуть, що в армію його не взяли по причині розладу психіки :) :) :). Ще в коментах хтось написав, як він в п'яному вигляді погрожував підліткам :) : patch.com.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати