Нападник під час пограбування поранив жінку з її ж зброї

| Самооборона, За кордоном, Жінки та зброя | Автор: Web admin

Нападник під час пограбування поранив жінку з її ж зброїНападник під час пограбування поранив жінку з її ж зброї

У м. Гошен, штат Індіана, Сара Маршалл прокинулась серед ночі через шум, який вона почула у своєму домі, і пішла на розвідку.

Побачивши перед собою незнайомого чоловіка, вона дістала пістолет, проте вона була занадто близько до нього, і між ними зав’язалась боротьба.

Нападнику вдалося відібрати пістолет та вистрілити жінці у ногу, після чого він втік. Потім жінка викликала швидку, і її відвезли до лікарні. Поліція досі шукає нападника.

Захисники прав громадян на збройний самозахист роками борються за те, щоб у людей були засоби для протистояння нападникам. Проте бажання та сміливість вистрілити у людину не можна придбати разом з пістолетом. Для цього потрібно тренуватись та вивчати тактику домашньої самооборони.

У тих випадках, коли злочинець вже проник у ваш дім, не варто тримати пістолет на витягнутих руках. Тримаючи його ближче до тіла, ви не зможете прицілитись, проте у ближньому бою це не обов’язково – достатньо буде направити и вистрілити. Людина долає 7-8 метрів за 1,5-2 секунди, тому прийняття рішень має бути миттєвим. Збільшити цей час можна або збільшенням дистанції, або створенням перешкод.

У Сари Маршалл не було цих навичок, тому вона дала нападнику шанс підібратись занадто близько.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 284 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати