Батько та син втратили свої життя через те, що пістолет не був готовий до самозахисту

| Самооборона, За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

Більшість інструкторів з самооборони завжди нагадують про те, що пістолет потрібно носити з набоєм у стволі, щоб зброя була готова до бою миттєво.

Якщо зброя не готова до бою - то і ви не готові до бою. Випадок, який стався з батьком і сином з наступного відео, на жаль, яскраво довів правоту цього судження.

Коли до них у магазин зайшов озброєний грабіжник та почав вимагати гроші, батько одразу ж підкорився його вимогам, і віддав свій гаманець. Потім батько почав вичікувати момент, коли грабіжник повернеться до його сина, і коли він це зробив, батько дістав свій пістолет.

Проте у стволі його пістолету не було набою – він відвів затвор-кожух назад, втратив дорогоцінні секунди на те, щоб прицілитися, і все одно не зміг підготувати зброю до самооборони.

Грабіжник відкрив вогонь першим – і хоча чоловік, лежачи на підлозі, все ще намагався дослати набій, у нього цього не вийшло – і батько з сином отримали несумісні з життям вогнепальні поранення.

Якщо не довіряєте своїм навичкам, і боїтеся носити зброю з набоєм у стволі – допоможуть тренування. Якщо не довіряєте своєму пістолету – змініть пістолет, але завжди тримайте зброю напоготові.

A Stark Reminder to Keep Your Defensive Firearm Chambered | Active Self Protection

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1643 , Коментарів: 4 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (4)

  • Полагаю, что если бы вместо пистолета был револьвер, ситуация сложилась бы по-другому.

  • 25.06.2019 20:26
    #
    - 3 +

    От так живеш, живеш, і раптом під тиском обставин або наслідуючи сусіда купляєш собі зброю. А вона все не стає у нагоді і не стає. Минає деякий час і вона тобі починає заважати, бо важка і незручна (та й одяг псує) і ти її починаєш залишати у бардачку, або під прилавком. А потім дружина помітивши "страшну зброю" починає нити, що вона небезпечна і на неї можуть натрапити діти, "і ваще" і ти демонструючи їй "усякі прийомчики", заспокоюєш її і розряджаєш зброю. І вже набійник порожній і ти (бо так нічого страшного і не відбувається) той патрон вже не досилаєш, бо "та ну її, морочитись надоїло", погрався і досить. Та і на стрільбище усе немає часу вирватись бо інших справ повно, а м'язи поступово забувають ті рухи яким тебе навчали у школі...
    І ось саме тоді, коли ти максимально розслаблений думаєш про замовлення чергової партії стейків, курятини чи морозива, до тебе раптово приходить Білий Хутряний Звір з Півночі і ти, спостерігаючи із білої пухнастої хмарки (або десь з іншого цікавого місця), за своїм тілом у труні думаєш: "господи, який же я був телепень!"
    P.S. Треба на днях якось гайнути на стрільбище, а то і сам вже давно не стріляв.

  • 26.06.2019 09:33
    #
    - 1 +

    Так это "Коммифорния" возможно у них нельзя с патроном в патроннике носить.

    • 02.07.2019 20:07
      #
      - 0 +

      а у нас можно... носить с патроном в патроннике и даже разрешено открытое ношение коротко ствольного оружия))))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати