На Черкащині чоловік продавав пістолет-кулемет Skorpion vz.61

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

До Уманського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що один з місцевих жителів має намір збути вогнепальну зброю та боєприпаси. В ході проведення оперативних заходів інформація знайшла своє підтвердження.

Як з’ясували поліцейські, житель міста Умані зберігає пістолет-кулемет Skorpion vz.61 чотири магазини та набої до нього. В результаті проведення оперативної закупки зловмисника затримали. Пістолет-кулемет з магазинами та набоями вилучено. Згідно з висновком експерта вилучена зброя є вогнепальною, а набої - бойовими.

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

За даним фактом слідчим відділенням Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Чоловіку оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

В Умані затримано збувача зброї

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 16.07.2019 10:35
    #
    - 0 +

    Де четвертий магазин?

  • Поставил лайк под статьей.
    Естественно, не полиции.
    Владельцу.

  • 16.07.2019 16:04
    #
    - 2 +


    печально мир устроен.
    те кто может добывать такие замечательные вещи - не умеют их продать...
    те кто умеет продавать - не могут их добывать ...
    вот и еще один чудный экспонат почил в ментовском складе, а со временем переползет кому то из них в коллекцию, как якобы, деактивированный...

    жаль искренне.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати