Біля Миколаєва знайшли вбитим кандидата в народні депутати України

| Кримінал, Техніка безпеки | Автор: Web admin

Василь МосякінВасиль Мосякін

16 липня о 19:30 у Первомайську в боксі підприємства по вулиці Гвардійська охоронці знайшли тіло 56-річного директора, кандидата в народні депутати України, з вогнепальним пораненням.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Головна версія - самогубство. Поряд з тілом загиблого знаходилась мисливська рушниця.

Попередньо відомо, що кандидат у нардепи здійснив постріл собі в область грудей. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, як того вимагає процедура у подібних випадках.

Пізніше стало відомо, що мова йде про кандидата в нардепи від Опозиційного блоку Василя Мосякіна. Василь Мосякін був депутатом Первомайської міської ради та представляв партію Опозиційний блок.

Тривають першочергові слідчі дії. Усі обставини трагедії та її причини встановлюються.

На Миколаївщині поліція встановлює обставини загибелі кандидата в народні депутати України

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 18.07.2019 00:48
    #
    - 0 +

    Неплохое начало избирательной кампании...

    • 19.07.2019 20:25
      #
      - 0 +

      Согласитесь, что до 90-х, нынешнее "веселье", всё-же - не дотягивает!...В то время, банкиры, депутаты, новоиспечённые хозяева фирм, главы и "бригадиры" разных группировок, отправлялись в "лучший мир" - гораздо активней!...А пресса и TV, представляли собой - сплошную уголовную хронику!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати