Під Києвом грабіжник вистрелив у голову пенсіонерці

| Кримінал | Автор: Web admin

Пістолет Форт 17Р.Пістолет Форт 17Р.

Як повідомляє Обласна прокуратура Київської області, на лаві підсудних опинився чоловік, який на зупинці громадського транспорту вистрілив у голову пенсіонерки, щоб її пограбувати.

Встановлено, що раніше судимий, 36-річний уродженець Донецької області перебував на зупинці громадського транспорту у м. Бровари, де побачив пенсіонерку та вирішив вчинити вбивство з корисливих мотивів.

Обвинувачений підійшов ззаду до жінки, яка перебувала на зупинці громадського транспорту, дістав із-за поясу штанів травматичний пістолет марки “Форт 17-Р”, калібру 9 мм. Р.А., який носив при собі, при цьому, діючи умисно, бажаючи настання негативних наслідків у виді смерті потерпілої, з метою заволодіння її особистим майном, здійснив із вказаного пістолету постріл у голову потерпілої.

Внаслідок отриманого поранення пенсіонерка впала на тротуар, а обвинувачений взяв її сумку, де знаходились 3000 гривень, пенсійне посвідчення, свідоцтво про загальнообов’язкове державне соціальне страхування та разом з викраденим майном покинув місце вчинення злочину.

На щастя, жінка не померла, а лише отримала тілесні ушкодження у виді кульового проникаючого поранення голови.

За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури, досудове розслідування кримінального провадження за обвинуваченням чоловіка у вчиненні злочину передбаченого, ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, з корисливих мотивів) КК України, завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Вирок суду зловмисник очікуватиме під вартою.

1,0 1 -1 4
Коментарів (5)

  • 18.07.2019 18:54
    #
    - 8 +

    Навіть не впевнений, чи варто судити такого вилупка за законами, які написані для людей, чи краще його просто приспати у ветеринарній лікарні.

    • 19.07.2019 11:51
      #
      - 4 +

      не треба паплюжити вет кліники його присутністю там.
      достатньо пристрелити і все, це дешевше.

  • 18.07.2019 19:47
    #
    - 4 +

    Ох уж ці журналісти вже грабують пенсіонерок , на все готові заради 3 тисяч. (жарт про те що наймовірніше пістоль отриманий на підставі що він "журналіст")

  • 19.07.2019 14:50
    #
    - 1 +

    ...Возможно, что я и не прав...Но, на мой взгляд, если бы твари, подобные этому, чётко знали, что - закончат своё бренное существование посреди площади, на "пале"(И, плевать на негодование "толерастичных Гейроп"!), то, вероятнее всего - призадумались бы:- "А, стоит ли игра свеч?"...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати