У Києві викрили чоловіка у торгівлі зброєю та боєприпасами

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

Незаконний бізнес фігуранта припинили співробітники поліції. У рамках кримінального провадження, поліцейські провели чотири оперативні закупки та санкціоновані обшуки у автомобілі та помешканні зловмисника.

«Під час затримання підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України поліцейські виявили та вилучили в його авто два предмети, ззовні схожі на пістолети, та понад 90 набоїв до них. Речові докази направили на проходження відповідних експертиз», - розповів тимчасово виконувач обов’язків заступника начальника слідчого відділу  Шевченківського управління поліції Андрій Цирульніков.

Затриманому повідомлено про підозру за незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. За вказаний злочин передбачене покарання - до семи років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • ,,У рамках кримінального провадження, поліцейські провели чотири оперативні закупки та санкціоновані обшуки у автомобілі та помешканні зловмисника."
    -- Зловмисника...
    Подвижника!
    Удовлетворяющего с огромной опасностью для себя спрос населения на жизненно-важные предметы частной собственности.

  • 20.08.2019 06:33
    #
    - 0 +

    ПЕТИЦИЯ Г. Учайкина набрала более 25 000 подписей --поздравляю всех владельцев оружия !!! Один из шагов успешно закончился . Впереди много трудных боев !!!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати