У Росії підліток скоїв масове вбивство і наклав на себе руки

| За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin

Вбивця з родичамиВбивця з родичами

В Ульяновській області Росії 16-річний підліток скоїв масове вбивство. Він убив п'ятьох людей, у тому числі двох дітей, і наклав на себе руки. За фактом вбивства Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу, повідомляє російська служба BBC.

18 серпня близько 11-ї ранку в одному з будинків в селі Патрікєєво Базарносизганського району були знайдені тіла п'яти осіб, членів однієї сім'ї, в тому числі 66-річного чоловіка, жінок 69 і 42 років, а також двох чотирирічних дітей.

Трохи пізніше поблизу вежі стільникового зв'язку, розташованої неподалік, було знайдено тіло 16-річного підлітка, також члена цієї родини.

За попередньою версією слідства, підліток зарубав сокирою усіх членів своєї родини, а потім наклав на себе руки. У прокуратурі регіону повідомили, що в передсмертній записці підліток написав, що вирішив піти з життя і "забрати із собою всіх членів сім'ї, щоб вони не переживали".

"Він залишив записку, де написав, що вирішив не засмучувати родичів, це дуже характерно для осіб, які страждають на шизофренію. Але говорити точно про цей діагноз поки що не можна", - сказалив прес-службі прокуратури.

У відомстві додали, що підліток був з в благополучної сім'ї, брав участь в олімпіадах і був відмінником, брав участь у телешоу "Умники и умницы".

В Ульяновской области возбуждено уголовное дело по факту убийства семьи с малолетними детьми

1,0 1 -1 3
Коментарів (2)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати