Грабували магазини з пневматичними пістолетами. Одного вбито іншого поранено

| За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У м. Вірджинія Біч, штат Вірджинія, банда озброєних грабіжників за дві години вирішила пограбувати неділька продуктових магазинів 7-Eleven. Після трьох успішних пограбувань, у четвертому магазині їх чекала невдача.

Зайшовши до магазину, троє злочинців, одягнутих у худі та з банданами на обличчях, дістали пістолети та наказали всім всередині не рухатись. Та коли один із них підійшов до каси і почав вигрібати готівку, в магазині пролунали постріли.

Серед відвідувачів магазину опинився озброєний громадянин, який застрелив одного та поранив другого злочинця, а третьому пощастило втекти на вулицю, де його згодом упіймала поліція. Відвідувачі чули, як озброєний громадянин крикнув «Нікому просто так не зійде з рук направлений на мене пістолет».

Під час перестрілки ще одному відвідувачу магазину вдалося вирвати з рук злочинця пістолет, проте коли він спробував витягти з нього магазин – замість нього там був балончик з CO2. Виявилося, що вся банда була озброєна пневматичними пістолетами.

Обвинувачення проти озброєного громадянина не висувались.

Police: Customer shoots 7-Eleven robbery suspects, killing one

Web admin Автор: Web admin11239,1 Переглядів: 695 , Коментарів: 5 - 2 +
0,5 1 -1 4
Коментарів (5)

  • Поставил минус.
    Где видео с камер наблюдения?
    Чтобы опять захотелось жить.

  • 20.09.2019 14:18
    #
    - 6 +

    Найулюбленіша частина таких історій, це те, що "Обвинувачення проти озброєного громадянина не висувались.", а живим злочинцям навпаки висунуть звинувачення у вбивстві поплічника.
    Це просто прекрасно.

  • 20.09.2019 17:03
    #
    - 1 +

    Номінанти на премію Дарвіна... Це ж треба, грабувати з пневматикою.

    • 21.09.2019 21:46
      #
      - 0 +

      Ну конечно , нужно было с собою пулемёт прихватить и наделать мяса в этом маркете , тогда бы по Вашей логике грабеж соответствовал уровню, что называется , а так лишь народ смешить , двоим правда не до смеха, одному из них в буквальном смысле ,обхохотался в конец бродяга.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати