В SIG Sauer показали прототипи нових систем NGSW для армії США

| Військова зброя та техніка, Гвинтівки | Автор: Web admin

Прототипи NGSW-R та NGSW-AR від SIG Sauer.Прототипи NGSW-R та NGSW-AR від SIG Sauer.

Минулого місяця армія США звузила число претендентів на поставку нової системи NGSW до трьох компаній – SIG Sauer, AAI та General Dynamics.

А вже через декілька днів компанія SIG Sauer представила свої прототипи – NGSW-R, тобто гвинтівка з коробчатим магазином та складаним вбік прикладом та NGSW-AR – легкий кулемет зі швидкозмінною системою подачі набоїв стрічкою.

Обидва прототипи побудовані під гібридний набій 6,8 мм, гільза якого виготовлена зі сплаву сталі та латуні, а не полімеру. За словами компанії, новий набій має покращені вражаючі властивості кулі на дальніх дистанціях.

Новий набій 6,8 мм з латунним корпусом та сталевою головкою гільзи.Новий набій 6,8 мм з латунним корпусом та сталевою головкою гільзи.

Також на обидві моделі встановлені глушники виробництва SIG Sauer. Це означає, що компанія буде виробляти і зброю, і аксесуари, і набої для своїх новинок.

Breaking: SIG Sauer NGSW Prototype

Обидва прототипи мають ергономіку всім знайомої платформи AR, а гвинтівка NGSW-R ще й повністю амбідекстральна та має вільновивішену ствольну накладку зі слотами M-LOK.

Якщо переможе SIG Sauer, то для неї це буде хет-трик, адже тоді армія буде озброєна не лише пістолетами цієї компанії, а й гвинтівками та кулеметами.

Прототипи NGSW-R та NGSW-AR від SIG Sauer.Прототипи NGSW-R та NGSW-AR від SIG Sauer.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 680 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати