Озброєний ножем чоловік заходить у поліцейський відділок… Відео

| За кордоном, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin

Чоловік, що прийшов у відділок з ножем, дуже швидко був знешкоджений.Чоловік, що прийшов у відділок з ножем, дуже швидко був знешкоджений.

У бруклінському поліцейському відділку м. Нью-Йорк сталася надзвичайна подія – 26-річний Старлін Лопез спробував вчинити самогубство за допомогою поліцейських.

Близько 8:30 ранку він зайшов у відділок, тримаючи у руці величезний ніж, та попросив, щоб його застрелили. Проте, після кількасекундної метушні, у кадрі з’явились озброєні тазерами офіцери, яку дуже швидко знешкодили чоловіка та арештували його.

«Щодня копи приймають блискавичні рішення, що межують між життям та смертю. Коли емоційно нестійкий чоловік зайшов у відділок та попросив, щоб його застрелили – ці копи швидко зреагували. Він були готові до найгіршого, проте їх дії вберегли життя людей» - написав у Twitter начальник відділку Теренс Монахан.

Чоловіка повалили на землю за допомогою тазерів.Чоловіка повалили на землю за допомогою тазерів.

Згодом у газеті «The New York Post» написали, що по дорозі до лікарні, Лопез розповів, що занадто боягузливий, щоб самостійно покінчити з життям, а потім додав «Уряд тра..ає мене…, я хочу, щоб ви застрелили мене».

За словами сестри Лопеза, у нього проблеми із психічним здоров’ям, і він живе з матір’ю. «Він чує голоси і все таке, тому мабуть через це він прийшов у відділок» - додала сестра.

Man tased after pulling out knife in a Brooklyn precinct: police union

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 2319 , Коментарів: 3 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (3)

  • 09.10.2019 20:24
    #
    - 0 +

    Тазер проти одного рулить. Кожний раз дивлюсь як "ховрашки" валяться і кожного разу смішно. ))))))))))

    • 10.10.2019 21:47
      #
      - 0 +

      Но тазер, увы, не рулит против человека в бронике с плитами, и, даже против человека в пластиковых мотодоспехах ("черепахе"). Сомнительно, и - против "мягких" броников скрытного ношения (особенно, тех, что с металлическим армированием от ножа).

      • 10.10.2019 23:35
        #
        - 0 +

        Важко приховати під футболкою будь яку броню. )))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати