У Борисполі пакет із мисливськими набоями викинули на сміття

| Амуніція та боєприпаси | Автор: Web admin

Знайдені боєприпасиЗнайдені боєприпаси

Близько 4 ранку мешканець Борисполя помітив незвичну знахідку – повний пакет з чимось, схожим на набої. Громадянин не розгубився і не проігнорував це. Небайдужий чоловік відразу зателефонував на спецлінію 102.

Патрульні, які прибули на місце події та оглянули територію, виявили біля сміттєвих баків пакет з, ймовірно, мисливськими набоями.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин справи та передали небезпечну знахідку до Бориспільського відділку поліції.

Знайдені боєприпасиЗнайдені боєприпаси

Коментарів (3)

  • 11.10.2019 01:13
    #
    - 1 +

    Территорию оцепили ? Сапёров вызвали ? План "Перехват" объявили ? Вертолёты в воздух подняли ?

  • 11.10.2019 01:14
    #
    - -2 +

    Вот зачем я потратил 30 секунд своей жизни на эту "новость" ? Зачем, а ?

  • 11.10.2019 09:11
    #
    - 5 +

    Не ерничайте Юрий, лично я за этим инцидентом вижу целую трагедию... то что этот хабар добровольно выбросил завязавший охотник, крайне маловероятно, даже если и порох в патронах с годами потерял свои качества, а такое с нитро порохами бывает. Некоторую ценность для охотника эти патроны все же имеют, для повторного заряда можно использовать дробь, капсюли, пыжи и при должной сноровке даже гильзы (за папковыми гильзами, некоторые буквально гоняются)... Так что, хозяин этих сокровищ либо умер, либо по какой то иной причине не может правильно распорядиться имуществом


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати