У Києві бійка військових закінчилася стріляниною

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Компанія із трьох п'яних військовослужбовців поверталася додому із гулянки. Жінок вони відправили на таксі, а самі пішли у супермаркет АТБ. Взяли пляшку, закуску і щоб далеко не відходити почали розпивати прямо біля магазину.

На великій жаль, так у цьому місці робить багато хто, тому на них і не дуже звернули увагу, хоча один із них і був у військовій формі. Привернули увагу вони лише тоді, коли той, що у формі вирішив справити природню потребу у найближчому дворі, неподалік дитячого майданчику.

На місці подіїНа місці події

До нього підійшов чоловік, який проходив із другом та жінкою поруч, (як виявилось згодом - приймав участь у війні на сході України) та зробив зауваження. Слово за слово і почалась бійка.

Чомусь хлопець у формі вирішив закінчити бійку стріляниною. Він дістав свій ПМ та почав стріляти по тому, хто просто сказав йому, що тут справляти нужду не дуже чемно.

На місці подіїНа місці події

На щастя, кулі були гумові і попав він лише двічі в обидві ноги. Ці поранення не змогли зупинити чоловіка і він наваляв військовому, а потім ще й його колезі зламав ногу, бо той вирішив також вступитися.

Коли приїхали копи, той що у формі, невідомо навіщо передав пістолет тому, якому зламали ногу. Обох затримано - один поїде в лікарню лікувати ногу, а інший - у райвідділок чекати на військову прокуратуру. Погуляли службовці на славу, нічого не скажеш.

На місці подіїНа місці події

На місці подіїНа місці події

На місці подіїНа місці події

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 17.10.2019 11:46
    #
    - 3 +

    Если в кармане нет глока, то лучше замечаний не делать, так можно и до дома не дойти.

  • 17.10.2019 17:13
    #
    - 4 +

    Усе "чудово", але яку ж роль у цьому оповіданні відіграє славна люстрована піліція? Чим саме вона допомогла постраждалому?
    Можете не відповідати - питання було риторичне.
    P.S. Радий що для неозброєної людини так, відносно нормально, усе скінчилося і він не зустрів ранок у реанімації. І добре що серед поміж елоїв ще зустрічаються люди яким не усе одно.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати