NERO - преміальний пістолет від Cabot Guns

| Короткоствольна зброя | Автор: Web admin

Пістолет Cabot Guns NEROПістолет Cabot Guns NERO

Американська компанія Cabot Guns випустила новий преміальний пістолет – NERO. За словами компанії, вони отримали від клієнтів багато запитів випустити тактичний M1911, і от, через 8 місяців розробки, новинка нарешті готова до передзамовлень.

Новинка доступна у двох розмірах – Government з 5-дюймовим стволом та Commander з 4,25-дюймовим стволом під набої .45 ACP або 9 х 19 мм. Рамка та затвор-кожух виготовлені з нержавіючої сталі марки 416. Виступ «хвіст бобра», важіль запобіжника, затворної затримки, кнопка скидання магазину, ежектор, направляюча втулка ствола та направляюча зворотної пружини також виготовлені зі сталевих заготовок.

Пістолет має виріз під спусковою скобою, зубці у передній частині затвора-кожуха, планку для аксесуарів, розширену горловину прийомника магазину, плаский спусковий гачок з вертикальними зубцями з зусиллям спуску 1,8 кг та накладки на руків'я з матеріалу G10.

Горловина прийомника магазину та гніздо бойової пружини – монолітні, тому перезаряджання пістолета буде швидшим та плавнішим, а високий цілик полегшить пересмикання затвора-кожуха однією рукою. Мушка – на вибір: оптоволоконна зелена або червона, або з білою крапкою.

Цінник стандартної версії, незалежно від розміру та калібру, немалий - $4,500. За таку ціну виробник гарантує купчастість з 25 ярдів на рівні 1,5 МОА, проте за додаткові $295 пістолет можна відтюнінгувати і досягти субхвилинної купчастості. Також у комплекті два магазини на 8 набоїв.

Звісно, при такій ціні виробництво новинки не буде масовим – до кінця року компанія планує випустити всього 20 екземплярів.

Нагадаємо, раніше компанія Cabot Guns випустила пістолети M1911 з метеоритного сплаву.

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 288 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати