Патрони, які зобов'язані клинити: Т3МТ

| Навчання, Аксесуари , Амуніція та боєприпаси | Автор: Web admin

Патрони, які зобов'язані клинити: Т3МТПатрони, які зобов'язані клинити: Т3МТ

Ніхто не буде сперечатися, що стрілець без постійних тренувань - не стрілець. Причому тренувати потрібно не тільки влучність. Скільки часу вам потрібно, щоб усунути затримку при стрільбі? Важко відповісти з ходу? Ось в тому-то й річ.

Однак "вживу" і безпечно відпрацювати ситуацію, скажімо, подвійний подачі з бойовими патронами проблематично. Але і тут людина проявляє винахідливість. Знайомтеся - тренувальні набої (точніше, заради безпеки - їх імітатори), які гарантовано змусять пістолет або карабін заклинити: T3MT.

Type 3 Malfunction TrainerType 3 Malfunction Trainer

Доки такий тренувальний патрон знаходиться глибоко в магазині, все працює чудово - за габаритами і критичним для подачі розмірами він повністю відповідає штатним набоям.

Type 3 Malfunction TrainerType 3 Malfunction Trainer

Але як тільки доходить черга до патрона, розташованого над тренувальним, як вступає в справу рант, який виступає за конічну проточку (вона потрібна, щоб максимальний діаметр патрона не перевищував стандартний, але на тілі був яскраво виражений виступ).

Type 3 Malfunction TrainerType 3 Malfunction Trainer

Одразу ж виникає "несправність типу три", як прийнято говорити в американських стрільців. Власне кажучи, абревіатура T3MT і розшифровується як Type 3 Malfunction Trainer. Ну, а українською це зветься простіше - "подвійна подача".

Type 3 Malfunction TrainerType 3 Malfunction Trainer

Для зменшення неприємних наслідків для зброї тренувальні набої Т3МТ точаться з алюмінієвого сплаву - нехай вже краще страждають вони. Кумедно, але виробник особливо підкреслює повну гарантію повернення грошей, якщо патрон не працюватиме: напевно, це єдиний випадок, коли підставою для повернення буде фраза "я придбав у вас патрони, а вони НЕ КЛИНЯТЬ!".

T3MT 9MM v2

1,0 1 -1 7
Коментарів (1)

  • "це єдиний випадок, коли підставою для повернення буде фраза "я придбав у вас патрони, а вони НЕ КЛИНЯТЬ!".

    Гадаю фраза: "А вони НЕ СТРІЛЯЮТЬ!" буде не менш присутня, сприймайте це за жарт:)))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати