В США дівчинку заарештували за складений з пальців «пістолет»

| За кордоном | Автор: Web admin

В США дівчинку заарештували за складений за пальців «пістолет»В США дівчинку заарештували за складений за пальців «пістолет»

Ми вже не раз розповідали про випадки, коли в Америці громадян карають за жести, що імітують зброю. На цей раз черга дійшла до дітей, адже у м. Оверленд-Парк, штат Канзас, 12-річну дівчинку заарештували за подібний жест у бік своїх однолітків.

Все почалося з того, що її однокласники запитали, якщо вона могла б вбити п'ятьох людей, то кого саме? У відповідь вона направила складений за пальців «пістолет» на своїх «жертв».

Після цього дівчинку відвели до директора, разом із усіма її «спільниками», після чого шкільний поліцейський порадив її заарештувати. На дівчинку одягли наручники, вивели зі школи, та звинуватили у погрозах. Після того, як дівчинка провела деякий час у відділку, її забрала мати. Зараз вона очкує судове засідання у своїй справі.

Тепер всі учителі, учні та батьки діти яких навчаються у цій школі, можуть бути спокійними, знаючи що цю реальну та наявну небезпеку прибрали зі школи.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 431 , Коментарів: 4 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • 23.10.2019 19:14
    #
    - 0 +

    Виходячи із того що шкільні вбивства у Штатах трапляються не рідко, то краще "подмухати на холодну воду".

  • 23.10.2019 23:17
    #
    - 1 +

    Полный маразм!...Ребёнок, просто ответил жестом(возможно - в шутку!) - на гипотетический вопрос!...

  • Интересно! А если показать жест, когда одна рука находится в сгибе локтя другой? Так что, обвинят в намерении изнасилования?

  • 24.10.2019 21:46
    #
    - 1 +

    Толерантность - это когда детей в тюрьму сажают за игры


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати