Шкільний охоронець обіймами обеззброює студента, що прийшов до школи з рушницею. Відео

| За кордоном | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

В школі Parkrose High School м. Портленд, штат Орегон, шкільний охоронець та за сумісництвом тренер футбольної команди, попередив тяжкий злочин.

На записі з камери відеоспостереження, яке було відзнято ще в травні, видно, як охоронець на ім'я Кінон Лоу виводить 18-річного Анхеля Гранадос-Діаса в коридор та обіймає його, попутно відбираючи рушницю, яку студент приніс до школи.

«Я побачив вираз на його обличчі, поглянув у його очі, потім на рушницю, після цього зрозумів, що вона справжня, і мої інстинкти взяли гору. Я кинувся до рушниці, схопив її обома руками» - розповідає Лоу.

Поки вони обіймалися, другому працівнику школи вдалося підбігти, забрати рушницю з рук Лоу і втекти.

«Я йому співчував, якщо чесно. Очевидно, що у нього був зрив, я просто хотів, щоб він знав, що я поруч. Я сказав йому, що врятую його» – продовжив Лоу.

Рушниця, до речі, була зарядженою, але лише одним набоєм.

Keanon Lowe disarms, embraces student who brought gun to Parkrose High School: Surveillance video

Ви могли подумати, що беручи до уваги те, як в США висвітлюють подібні інциденти, і як ця тема турбує політиків, студента вже давно посадили на тривалий строк. Але це не так - Гранадос-Діас визнав незаконне володіння вогнепальною зброєю у громадській будівлі і за це його засудили до трьох років умовно та призначили примусове лікування. Йому також заборонено приходити до школи та контактувати зі студентами без дозволу.

Все через те, що прокурор та адвокат переконали суд у тому, що це була спроба вчинити самогубство. Гранадос-Діас розповів, що того дня він напився та прийшов саме до школи через те, щоб його тіло не знайшли вдома.

Після винесення вироку його одразу ж випустили на волю.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1898 , Коментарів: 2 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 12.11.2019 19:03
    #
    - -2 +

    Як на мене у подібних випадках має бути якийсь підсилюючий коефіцієнт покарання!
    От наприклад прийшов ти десь на відлюдне місце із рушницею і норм, нічого тобі за це не буде - коефіцієнт нуль.
    Але якщо ти притаскався із вогнепальною зброєю хоч з одним набоєм, хоч з порожньою до таких місць як кінотеатр, школа, або дитячий садочок і витягнув її із чохла або кобури не з ціллю самозахисту, то щонайменше ти автоматично маєш отримати років зо три - тобто коефіцієнт три. Це мінімум і ніяких умовних термінів і амністій - витягнув без поважної причини і ти вже маєш три роки на нарах. У супермаркетах я б давав коефіцієнт півтора і т.п.
    Щоб люди усвідомлювали усю відповідальність за власні вчинки.

    • 12.11.2019 19:05
      #
      - -2 +

      А то прийшов хлопчик із зброєю ДО ШКОЛИ, а його за це просто обійняли. Якось не чесно відносно інших учнів.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати