У Рівному затримали авто екс-полковника внутрішньої безпеки. Той намагався відстрілюватись з нагородної зброї

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

Що може бути спільного між двома злодіями і екс-полковником МВС? Правильно- їзда під мухою і спроба підстрелити патрульного, який насмілився зупинити ренж-ровер з «блатними» номерами. Перчику в історію додає ще й те, що пістолет бойовий, скоріш за все - нагорода за службу екс-полковника внутрішньої безпеки. Рівне. Зараз.

Про це повідомляє PitBull Рівне.

Скріншот з ФБСкріншот з ФБ

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив:

Про опір під час виконання службових обов’язків повідомили патрульні поліцейські 12 листопада, о 22:36.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що під час патрулювання поліцейськими Управління патрульної поліції в Рівненській області на вулиці Басівкутська обласного центру був зупинений позашляховик «Range Rover», у салоні якого перебував 27-річний водій та троє пасажирів: 25-ти, 49-ти та 31-го років.

За зовнішніми ознаками кермувальник, житель Сарненського району, перебував у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження освідування на місці події та огляду у медзакладі відмовився. Під час спілкування із ним виник конфлікт, у який втрутилися і пасажири, один із яких, 49-річний рівнянин, мав при собі зброю.

Крім того, під час інциденту були завдані тілесні ушкодження патрульному поліцейському. Із забоями старший лейтенант поліції звернувся за медичною допомогою.

Також встановлено, що водій позашляховика, підозрюваний у вчиненні крадіжки, перебуває під домашнім арештом із електронним засобом контролю. За цим фактом проводиться перевірка.

Слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 342 Кримінального кодексу України.

Із місця події вилучений автомобіль, номерний нагородний пістолет та набої до нього. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють усі обставини події.

На місці подіїНа місці події

На місці подіїНа місці події

На місці подіїНа місці події

На місці подіїНа місці події

На місці подіїНа місці події

1,0 1 -1 3
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати