Експансивні кулі - до і після пострілу

| Амуніція та боєприпаси | Автор: Web admin

Експансивні кулі - до і після пострілуЕкспансивні кулі - до і після пострілу

На фотографії вище можна побачити як змінюється форма експансивної кулі після попадання у балістичний гель. Автор зібрав на одному малюнку найбільш популярні види куль, починаючи з кулі з суцільнометалевою оболонкою.

Як видно, на фото не представлені новітні набої G2R R.I.P.  Можливо тому, що маленькі зубці кулі просто розлітаються при попаданні в будь-яку, навіть саму м'яку перешкоду.

G2R R.I.P.G2R R.I.P.

Експансивні кулі здатні суттєво збільшувати свій діаметр при влучанні у м'які тканини цілі. Разом з тим вони передають тілу максимум своєї кінетичної енергії при мінімальній глибині проникнення. Застосування таких боєприпасів у військових конфліктах заборонене положеннями Гаазької конвенції від 1899 року.

Однак цивільні служби правопорядку і мисливці найчастіше використовують саме експансивні боєприпаси – вони застрягають у тілі, не пробиваючи його наскрізь і не завдаючи небажаного супутнього збитку.

Експансивні куліЕкспансивні кулі

Багато хто бачить особливу красу у розкритій експансивній кулі. Деякі компанії з розкритих куль навіть виробляють прикраси.

2015 Bullet Bouquets2015 Bullet Bouquets

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 2759 , Коментарів: 3 - 10 +
1,0 1 -1 10
Коментарів (3)

  • 06.12.2019 21:24
    #
    - 3 +

    Моторошна краса.

  • 08.12.2019 20:38
    #
    - 5 +

    Господа, дело думается мне не в красоте и тушках , а в возможности выбирать и иметь , а также применять в случае возникшей необходимости , а каким боеприпасом пользоваться , это уже как говорится дело вкуса. Дело за малым принять адекватный ЗАКОН.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати