В Харкові у дворі власного будинку розстріляли директора кладовища

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Харкові поліція продовжує шукати кілера, який в четвер, 16 січня, розстріляв людину на вулиці Танкопія, 7/1 і зник. Для затримання злочинця у Харківській області введено в дію спеціальну поліцейську операцію "Сирена".

Як розповів заступник начальника слідчого управління Андрій Шарнін, потерпілий приїхав з водієм. "Стрілянина відбувалася як по потерпілому, який загинув, так і по водієві, якому пощастило: в нього вбивця не влучив" , – повідомив Шарнін.

За словами очевидців, кілер зробив 3-6 пострілів. Стрілянина трапилася у дворі будинку загиблого, коли люди вже вийшли з машини.

За даними ГУ НП в Харківській області, загиблому було 48 років, його діяльність пов'язана зі сферою надання ритуальних послуг.

У Харкові шукають убивцю, який розстріляв місцевого бізнесмена

У той же час, місцеві видання повідомляють, що чоловік, якого розстріляли біля під'їзду на вулиці Танкопія, – Віталій Шульга. Він працював директором бюро на міському кладовищі №3 (вул.Академіка Павлова, 88).

У Віталія залишилися дружина і двоє дітей. Сусіди позитивно відгукуються про вбитого. За їх словами, він був доброзичливим і ніколи не відмовляв у допомозі.

У поліції назвали прикмети кілера. "На вигляд близько 30 років, зріст 175-177 см, спортивної статури. Був одягнений у темну коротку куртку з високим коміром до очей, чорну шапку, можливо, з малюнками білого кольору", – розповіли правоохоронці.

Поліцейські просять усіх, кому щось відомо про подію і особистість злочинця, повідомити за номером "102".

Нещодавно ми повідомляли, що на Київщині співробітники двох похоронних бюро влаштували між собою бійку із стріляниною не поділивши небіжчика.

У Харкові поліція встановлює обставини загибелі чоловіка

Web admin Автор: Web admin11223,1 Переглядів: 554 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 18.01.2020 11:35
    #
    - 2 +

    Ні загиблий, ні водій, на жаль, не встигли скористатись порадою Авакова для таких випадків-подзвонити на 102 і чекати приїзду спеціально навчених професіоналів. Шкода людину...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати