На Рівненщині поліцейські викрили діяльність підпільного збройного цеху

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

Працівники Управління стратегічних розслідувань у Рівненській області Національної поліції отримали інформацію, що на території регіону особи займаються збутом зброї.

В подальшому оперативники і слідчі поліції не лише встановили осіб, причетних до її збуту, а й встановили місце підпільного цеху, в якому виробляли боєприпаси і травматичну зброю та переробляли її у бойову.

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

Для цього спеціально обладнали кілька гаражних приміщень. Готову продукцію місцеві мешканці реалізовували в різних регіонах країни через особисті зв'язки, в тому числі і серед кримінальних кіл.

У рамках відкритого кримінального провадження оперативники УСР, слідчі ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва обласної прокуратури провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігурантів та за місцем знаходження підпільного збройного цеху.

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

Правоохоронці вилучили виробниче обладнання, комплектуючі та запчастини до різної зброї, предмети схожі на вибухові пристрої, патрони та зброю.

Вилучену зброю та вибухові пристрої направлено для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

1,0 1 -1 1
Коментарів (8)

  • 17.01.2020 19:36
    #
    - 10 +

    Страйкбольний вінторєз, купа ммгшних радянських боєприпасів, антикварні штики та китайські ножі. Окрім АПСу та дивної(скоріше за все, стартової) беретти зброї там не побачив. Про боєприпаси мовчу, бо усі знають про те, як просвердлені ммгшні патрони поліціянти кладуть дірочками донизу. Знову плани горять? Начебто нещодавно квартал закрили, нашо ця видимість роботи?

    • 17.01.2020 19:47
      #
      - 7 +

      Винторез страйкбольный полюбому, притом еще и дико некопийный, у знакомого был такой давно. Но в кадр положили, идиотизм.

    • 18.01.2020 10:39
      #
      - 4 +

      Ага... И фотки, специально замылили, чтобы, при увеличении - нельзя было прочитать, что набито на "стволах". Но - всё настолько тупо и непрофессионально сделано... Что за обнаглевшие тупари там работают? И эти люди (если их можно так назвать) - поставлены раскрывать преступления и защищать Закон... ППЦ...

  • 17.01.2020 21:14
    #
    - 7 +

    АПС тоже страйкбольный. Обратите внимание на дырку в рукоятке - там шестигранник под болт баллона СО2.

    • 18.01.2020 10:42
      #
      - 4 +

      И у Беретты тоже отверстие заправочного клапана видно.

  • 20.01.2020 08:46
    #
    - 4 +

    С нетерпением жду того светлого дня когда этим ментовским брехунам суды начнут выставлять миллионные счета за клевету, или попросту садить... в зону на общих основаниях!

  • 20.01.2020 11:35
    #
    - 2 +

    По кількості штиків/ножів (або їх макетів) - колекціонер якийсь. І купа металобрухту копаного(((

  • 25.01.2020 02:03
    #
    - 0 +

    Співробітник інформацію отримав і його обов'язок виконати визначений ряд послідовних дій.
    Найважливіше це те, що якась ..... підсунула (з власних меркантильних інтересів) не перевірену "підпихню", а наступна ..... цю "підпихню" вирішило підтвердити. Ймовірно тому були задіяні більш потужні сили та засоби.
    В свою чергу, напевно, система організована таким чином, що без публікації цієї "єрунди" послідовність дій не завершити.
    Якщо регулярно щось харити, то колись може захарити.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати