У Києві бойовик з так званої “ДНР” стріляв у поліцейських: деталі інциденту

| Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з камери відеонагляду на місці події.Кадр з камери відеонагляду на місці події.

Вночі на спецлінію «102» до Деснянського управління столичної поліції надійшло повідомлення про стрілянину, в результаті якої поранено чоловіка. На місце негайно виїхали слідчо-оперативна група поліції та керівництво ГУНП у місті Києві.

Було встановлено, що вогнепальне поранення отримав 25-річний дільничний офіцер поліції Деснянського УП. На місце події прибули працівники Київського міського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ та Управління розкриття злочинів, вчинених відносно поліцейських ДВБ НПУ.

ЗатриманийЗатриманий

Встановлено, що в ніч з 24-го на 25-те січня 2020 року в одному із закладів відпочинку міста поза службою, у цивільному одязі, без зброї перебували дільничні офіцери поліції. До них підійшов невідомий та почав провокувати конфлікт, нецензурно лаючись, а потім запропонував продовжити з’ясовувати стосунки на вулиці. На відео з камери спостереження видно чоловіка, який, очікуючи на своїх опонентів, зарядив зброю.

Конфлікт зловмисник продовжив лайкою, а потім дістав з кишені пістолет, направив його на одного з офіцерів поліції та здійснив постріл. Однак сталася осічка.

Тоді нападник вистрелив у груди другому поліцейському. У момент, коли дільничний офіцер нахилився над пораненим колегою, стрілець приставив до його голови пістолет і знову натиснув на спусковий гачок. Але і цього разу зброя дала збій. Зловмисник покинув місце події.

ЗатриманийЗатриманий

Оперативники внутрішньої безпеки поліції спільно з іншими оперативними підрозділами НПУ встановили свідків події та зібрали відео з камер спостереження. Особу стрільця швидко встановили. Ним виявився 36-річний раніше неодноразово судимий за тяжкі злочини уродженець Донецької області.

Відповідно до інформації на сайті «Миротворець» чоловік проходив службу у незаконних збройних формуваннях так званої «ДНР», є командиром розвідки підрозділу «ОПЛОТ», брав участь у боях під Дебальцевим та Іловайськом.

Вже за кілька годин працівники Київського міського управління ДВБ та Управління розкриття злочинів, вчинених відносно поліцейських ДВБ НПУ, за підтримки поліції особливого призначення ГУНП у місті Києві затримали зловмисника на одній з вулиць столиці. За місцем його проживання виявлено і вилучено куртку, в яку він був одягнений на момент злочину, та мобільний телефон.

Поранений поліцейськийПоранений поліцейський

Слідчі Деснянського управління поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури Києва, оголосили чоловікові про підозру за ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України. До обрання запобіжного заходу  його  затримано в порядку ст.208 КПК України.

Поранений офіцер поліції наразі прооперований, знаходиться під наглядом лікарів. Стан правоохоронця задовільний.

У столиці внутрішня безпека поліції затримала бойовика «ДНР», який стріляв у поліцейських

1,0 1 -1 2
Коментарів (8)

  • 27.01.2020 17:57
    #
    - 1 +

    Прямо так підійшов і почав провокувати... А потім з травмата поцілив. Це вже зовсім неадекватний...
    Добре що обидва поліцейські залишилися живі, бо якби поцілив у голову, то там наслідки були б трагічні. Найскорішого одужання пораненому.

  • 27.01.2020 19:45
    #
    - 4 +

    Наши менты не просто тупы, они не профессиональны и равнодушны к собственным коллегам ... читаем

    "Тоді нападник вистрелив у груди другому поліцейському. У момент, коли дільничний офіцер нахилився над пораненим колегою, стрілець приставив до його голови пістолет і знову натиснув на спусковий гачок. Але і цього разу зброя дала збій. "

    И это квалифицируется как хулиганство ? Что же тогда о простых людях говорить... потому нас стреляют, давят, режут.. а они отпускают задержанных под дом арест по " хулиганке ".

  • 27.01.2020 20:35
    #
    - 6 +

    О чем можно сказать после просмотра видео , не слишком активно копы оказывали сопротивление злодею и не предпринимали должных мер по обезвреживанию и задержанию дурака. Речь идёт о людях профессионально занимающихся охраной правопорядка , если это выглядит так , тогда о чем говорить . Но гражданам по ходу по прежнему «не на часи» защищать себя самим с КНО.

    • 28.01.2020 09:44
      #
      - 4 +

      Да, очень странное поведение у ментов. Либо они были уже в дупль пьяные, либо вообще никакого внятного объяснения не находится. Чувак не выдающейся внешности размахивает пистолетом, делает три попытки выстрела с двумя ручными перезарядками после осечек и спокойно трусцой убегает, а три/два быка стоят и мордами щёлкают.... Мда.... Такая полиция нас "бережёт"....
      А у бандюка, походу, от алкоголя или вообще, крыша съехала: как мог засвеченный бандит и боевик оказаться в Киеве и при этом вести себя так вызывающе, да ещё и с некачественным оружием (с чем ментам очень повезло)? Это уже акт изощрённого суицида какой-то.

      • 28.01.2020 10:22
        #
        - 4 +

        Вот, вот!...Именно это я и предрекал в своём комментарии(за который был "забанен" на 2 недели фанатом "бубочки"!), касающегося обстрела колонны ВСУ-шников пьяным ДНР-овцем, после Парижского саммита!...Представляете сколько такой мразоты хлынет "оттуда", после имплементации "формулы Штайнмайера"(при полном бездействии СБУ!)?!...А, ведь их(но не бойцов ВСУ!), ещё и амнистировать собираются!...

  • 27.01.2020 21:03
    #
    - 1 +

    Зброя "неначасі". Ага.

  • 27.01.2020 21:26
    #
    - 5 +

    На відео-професіоналізм наших "правоохоронців" у всій красі...Себе не можуть захистити.

  • 03.02.2020 10:25
    #
    - -2 +

    Не надо думать что все полицейские тупые, просто мы не знаем, что там происходило на самом деле. А сми как обычно парят.
    Чем закончилось расследование убийства патруля ДСО в Княжичах? Замяли как будто и не было. Хотя там на каждом доме куча камер, ни одно видио не просочилось в сми???


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати