Під час теракту в Німеччині загинуло 11 людей

| За кордоном, Тероризм | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У двох кальянних барах в німецькому місті Ханау в середу ввечері, 19 лютого, сталася стрілянина.

Спочатку поліція повідомила про вісім убитих і п'ять постраждалих. В одному з барів в центрі міста були застрелені три людини. Потім нападник вирушив в район Кессельштадт, де були вбиті п'ять осіб. На місцях злочинів працює поліція. Злочинець зник. До його пошуків були залучені вертольоти.

Спершу повідомлялося про затримання однієї людини, в ЗМІ з'явилися знімки молодого чоловіка в наручниках, якого ведуть поліцейські, проте невдовзі поліція заявила, що затриманий не має жодного стосунку до обох нападів. Територію навколо місць злочинів оточили правоохоронці.

Пізніше у поліції повідомили, що кількість жертв стрілянини в німецькому місті Ханау збільшилася до 11 людей, ще четверо отримали серйозні поранення.

На місці подіїНа місці події

Також повідомляється, що передбачуваний стрілок знайдений мертвим в своєму будинку. «Підозрюваний у скоєнні злочину був знайдений без ознак життя за адресою свого проживання в Ханау. Крім того, поліцейський спецназ знайшов там ще одне тіло», - йдеться в повідомленні.

У поліції підкреслили, що у них немає даних про наявність інших нападників. Також наголошується, що кількість жертв стрілянини в двох кальян-барах зросла до дев'яти - помер один з поранених. З урахуванням знайдених двох тіл загиблих в будинку, загальна кількість жертв стрілянини збільшилася до 11 людей.

За інформацією видання Bild, такий собі Тобіас Р. залишив записку і відео, в якому виклав свої мотиви. Він висловлював праворадикальні ідеї, вважаючи, що людям деяких національностей - не місце в Німеччині. Серед убитих і поранених були турки і курди.

Нагадаємо, нещодавно збройний військовослужбовець розстріляв колег і викрав автомобіль в одній з армійських частин на північному сході Таїланду. Роз'їжджаючи містом, він відкрив вогонь по перехожих, а потім зник у торговельному центрі і захопив заручників.

Також в Харкові патрульний відкрив стрілянину по автомобілю для того, щоб його зупинити. В результаті пасажир зазнав поранення.

Hanau schießerei!

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 518 , Коментарів: 2 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (2)

  • 20.02.2020 12:06
    #
    - 4 +

    Представляю себе, какой визг поднимут политиканы по этому поводу!...И, разумеется, будут требовать - тотального запрета на владение оружием! Ни на что другое, мозгов то у них - не хватит!...
    Хотя, все их экзальтированные визги - обламываются "на раз" - простым вопросом:- "Так почему полиция - не защитила погибших, немедленно телепортировавшись на место преступления?!"...

  • 20.02.2020 21:39
    #
    - 3 +

    І там де ліберальні і там де суворі (такі як у Німеччині) збройові закони, від куль помирають однаково законослухняні громадяни.
    Різниця лише у тому, що у другому випадку, шансів вижити в них не було ніяких.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати