Заліз у чужий дім – отримав кулю в живіт та опинився у в’язниці

| За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У м. Джексон, штат Теннессі, банда з трьох злочинців, серед яких був Іммануель Чизм, вирішила пограбувати чужий дім.

Постукавши у вікна, грабіжники вибили задні двері дому та проникли всередину, щоб, за словами Чизма, вкрасти гроші та наркотики. Але вони не знали, що в домі був чоловік, який зачинився у спальні і озброївся пістолетом Smith & Wesson під набій .40 S&W.

Іммануель ЧизмІммануель Чизм

Зіткнувшись зі злочинцями, чоловіки відкрив по них вогонь, після чого ті втекли. Але Чизму не пощастило – він отримав кулю в живіт, та ледве виповз з дому через вікно.

Згодом його доправили до лікарні, а вже за 6 днів він з’явився у суді, де проти нього висунули обвинувачення у пограбуванні при обтяжуючих обставинах. Він може вийти на свободу під заставу у $50 тис. Його двох спільників поки не піймали.

Заліз у чужий дім – отримав кулю в живіт

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 398 , Коментарів: 3 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 21.02.2020 07:41
    #
    - 1 +

    Куля у живіт і через шість днів у суді? Щось дуже швидко - або куля була якась FMG, або медицина у штатах для злочинців занадто передова.

    • 21.02.2020 13:40
      #
      - 4 +

      Живот - понятие растяжимое. ))) Если не задеты жизненно важные органы - печень, почки и т.п., а продырявило, например, только толстую кишку, и не начался перитонит, то заштопали и вперёд. Как после апендэктомии. ;)

  • А, где ласкающие душу документальные кадры охоты на обезьян?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати