На Херсонщині поліцейські вилучили у чоловіка автомат і 75 набоїв до нього

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброяВилучена зброя

Вночі до поліції надійшло повідомлення, що жителю одного з населених пунктів Каланчацького району за місцем мешкання спричинені ножем порізи рук і він доставлений на медичний огляд в місцеву амбулаторію.

В ході огляду домоволодіння та пошуку ножа поліцейські в коридорі будинку помітили сумку-чохол. Як з’ясувалося, в ній знаходився предмет, схожий на автомат Калашникова «АКС» та два споряджених набоями магазини.

Як розповів начальник слідства районного підрозділу поліції Антон Кучеренко, повернувшись з лікарні, раніше не судимий 45-річний чоловік пояснив поліцейським, що кілька років тому замовив виявлені предмети як макет в Інтернет-магазині. Проте поліцейські помітили в стволі порохові залишки після пострілів. Також на корпусі наявний порядковий номер, за яким наразі встановлюється походження зброї.

Вилучені зброя та боєприпаси направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. За незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю та боєприпасами чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Також поліцейські встановили, що підозрюваний отримав тілесні ушкодження від брата його дружини, яку чоловік напередодні побив в ході сімейної сварки. Наразі жінці видане направлення на проходження медобстеження. В залежності від його результатів, чоловікові може загрожувати ще й кримінальна відповідальність за спричинення тілесних ушкоджень дружині.



1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 24.02.2020 20:52
    #
    - 2 +

    Не совсем понятно , адекват ли хозяин ствола , магазины заряженные патронами ( следует так понимать ) и ствол со следами порохового нагара ( с характерным запахом надо полагать ) выдавать за макет купленный в интернет магазе , ну не знаю , это либо запредельная самоуверенность, граничащая с не менее запредельной наглостью , либо сказочный долбо.бизм , как сказал Будрайтис. И по ходу дабы маху не дать копы майно вылучили и направили на исследование в НИЭКЦ .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати