Пістолет Ruger LCP II Lite Rack 22LR

| Короткоствольна зброя | Автор: Web admin

Ruger LCP II Lite Rack стане ідеальним партнером для тренувань.Ruger LCP II Lite Rack стане ідеальним партнером для тренувань.

Американська компанія Ruger нещодавно оновила свою популярну лінійку LCP II, додавши до модельного ряду пістолет під набій .22LR.

Пістолет Ruger LCP II Lite Rack має ту ж ергономіку, що і модель під набій .380 ACP, але пересмикування затвора-кожуха стало ще легшим. Також була збільшена ємність магазину – аж 10+1 набоїв.

Пістолет має неавтоматичний запобіжник та запобіжник від стрільби при не вставленому магазині.Пістолет має неавтоматичний запобіжник та запобіжник від стрільби при не вставленому магазині.

Довжина ствола новинки – 2,75 дюйми, а загальна – 132 мм. При ширині у 20 мм та висоті у 101 мм, пістолет важить всього 317 г. Пістолет також має неавтоматичний запобіжник, розташований на лівій стороні рамки та інтегровані в затвор-кожух механічні прицільні пристосування.

MSRP: $349, в комплект поставки входить один магазин та лоадер.

New Ruger LCP II 22LR at SHOT Show 2020

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 560 , Коментарів: 1 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 24.02.2020 20:17
    #
    - 4 +

    Вот отчего бы не иметь возможности подарить подобный ствол своей любимой на день рождения к примеру . Нет, нет и ещё раз нет , просто нет такой такой перспективы с законопроектами , которые нам предлагают , мы по ходу вообще нихрена иметь не будем. Из дома не выноси (дома и ружьё сгодится, с которым по улице не походишь и при надобности не применишь) , техпаспорта какие-то на каждую единицу( бабло выкатывай ) , про КНО вообще ничего не понятно ( нарезной таки или гладкий какой-то ) , что с травматами ( нахрен они вообще бы нужны были) , слуги бл... , ориентируйтесь на развитые страны , не тупите своей задней, опять ведь народ в совок тянете. Да , и свои наградняки - кастрируйте нахрен, чтобы быть ближе к народу (гегемону власти ) и не косячить как бывший слуга Кожара ( самоубийство у него , ага ).


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати