В Одесі обвинувачений у вбивстві чоловік, погрожуючи гранатою, взяв в заручники суддів. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

В Одесі обвинувачений у вбивстві чоловік, погрожуючи гранатою, взяв в заручники суддівВ Одесі обвинувачений у вбивстві чоловік, погрожуючи гранатою, взяв в заручники суддів

У Приморському районному суді озброєний гранатою обвинувачуваний у вбивстві взяв у заручники суддів.

Як повідомили у суді, сьогодні приблизно о 12.00 в суд із СІЗО доставили обвинувачуваного за ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство"), щоб продовжити йому запобіжний захід.

Коли чоловіка завели в зал засідань і помістили в «клітку», він дістав гранату, і пригрозив, що підірве її, якщо його не відпустять.

Співробітник суду розповів, що в заручниках опинилося кілька людей, зокрема, судді Віктор Іванов, В'ячеслав Бондар, а також конвоїр.

Угрожал взорвать себя гранатой в суде

Всі засідання було зупинено, людей - евакуйовано.

За іншими даними, у заручниках опинився ще один чоловік, а зловмисник - обвинувачуваний у вбивстві громадянин Ізраїлю.

Всі засідання було зупинено, людей - евакуйовано.Всі засідання було зупинено, людей - евакуйовано.

Як уточнили у регіональному главку Нацполіції, до Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що один із залів засідання в Приморському суді заміновано. На місце події було направлено вибухотехніків, слідчо-оперативну групу, кінологів та працівників ДСНС.

О 12:40 було введено спеціальний оперативний план «Заручник». На місце події прибув начальник поліції ГУНП в Одеській області Олег Бех, який особисто провів переговори з терористом.

«У чоловіка вилучено предмет, схожий на гранату», - повідомили у відділі комунікацій поліцейського главку.

На місці подіїНа місці події

1,0 1 -1 3
Коментарів (4)

  • 01.03.2020 09:56
    #
    - 1 +

    Интересно, сколько отстегнули конвою и охране суда, за такой "тщательный" досмотр помещений, в которых был обвиняемый?!...

  • 01.03.2020 11:23
    #
    - 1 +

    Щоб в подальшому не траплялись подібні випадки і створюється служба судової охорони з відповідними органами управління, високими посадами, бюджетним фінансуванням за рахунок платників податків і т.п.

  • 02.03.2020 14:38
    #
    - 1 +

    Добряче в обізяннику пердак розшатали що і гранату заховать зміг.

  • 04.03.2020 19:24
    #
    - 0 +

    По один бік невинні люди, по інший можливо злочинець, а меже й ні. Але це не вихід, і служба охорони несе повну відповідальність. На мій россуд, це змахує на статтю тероризм, а як з ним борються в світі всім відомо!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати