У Кривому Розі під під'їздом знайшли сумку зі зброєю й набоями

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

8 квітня патрульні Кривого Рогу отримали виклик про підозрілу сумку на вулиці Миколи Світальського. Виявилося, що в ній була зброя та набої.

Біля під'їзду лежала чорна сумка. У ній правоохоронці виявили револьвер під патрон Флобера, стартовий пістолет, автомат Калашникова, два ножі, биту.

На місці подіїНа місці події

На місці подіїНа місці події

На місці подіїНа місці події

На місці подіїНа місці події

Також там лежали близько 200 штук холостих патронів до автомата, 10 патронів Флобера і близько 20 - до стартового пістолету. Крім цього, всередині була горюча рідина невідомого походження.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Покровського відділення поліції.

Вилучення зброї та боєприпасів у Кривому Розі

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 09.04.2020 18:32
    #
    - 5 +

    Огого, знову імітація роботи.

  • 09.04.2020 19:10
    #
    - 5 +

    Автомат не автомат, холості набої, стартовий пістолет з стартовими набоями, флобер, балончики, пульки, пиляний магазин під 7,62, ножики для на риболовлю, ..страшний арсенал. Подаруйте краще в школу на заняття НВП, а то я бачив яка в них мат.частина, школярів порадуйте.
    Все просто поки він спав, жінка винисла від гріха подалі з хати..та залишила. Странно що до сміттєзбірника не донесли.. картина маслом, бачили.

  • 10.04.2020 18:21
    #
    - 0 +

    Чувак вернулся с заработков , с целью самоизоляции , в рамках карантинных требований , с принятием на грудь антисептика не рассчитал , необходимо отнестись к этому с пониманием .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати