Незважаючи на заборону, нью-йоркське стрільбище відкрилось для навчання новачків

| За кордоном | Автор: Web admin

Незважаючи на заборону, нью-йоркське стрільбище відкрилось для навчання новачківНезважаючи на заборону, нью-йоркське стрільбище відкрилось для навчання новачків

З початку пандемії, сотні тисяч американців вперше придбали собі вогнепальну зброю. По всій країні збройні магазини наповнились людьми, які вирішили придбати засоби самозахисту у ці непевні часи.

Одним з таких магазинів став Pioneer Shooting Center у м. Маунт-Вернон, Нью-Йорк. Через те що Маунт-Вернон знаходиться впритул до м. Нью-Йорк, дуже багато людей почали приїздити сюди за зброєю та для навчання.

Після початку карантину стрільбище започаткувало онлайн-уроки для своїх клієнтів, де їх навчали базовим правилам поводження зі зброєю.

Згодом губернатор штату Ендрю Куомо заявив, що з 15 травня стрільбища знову можуть відкритись, за умови дотримання суворих правил гігієни. Але потім він передумав. І не раз. Спочатку дату перенесли на середину червня, а потім – на 30 травня.

Телефон стрільбища розривався від дзвінків клієнтів, тому власники вирішили відкритись, незважаючи на діючу заборону. Вони запросили відомого інструктора Роба Пінкуса, і організували навчання для новачків «вживу».

Навчання  Навчання

«Ми зменшили кількість учнів у класах, тривалість уроку та лекцій, зобов'язали всіх носити маски, та обробляти руки антисептиком. Я сам ношу рукавички, і кожного разу змінюю їх, коли торкаюсь до знаряддя студентів» - розповів Пінкус.

«Ми найняли лікаря, який має досвід боротьби з коронавірусом, він дослідив наші протоколи, і схвалив їх. Він також прийняв участь у навчаннях» - розповів менеджер центру Сезар Пінеро.

Пінкус та керівництво центру планують поділитися своїми протоколами з іншими стрільбищами, щоб, коли вони відкриються, все було максимально безпечно.

Pioneer Shooting Center training

Civil Disobedience in New York... Responsibly.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 112 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати