Під Києвом сталася масова стрілянина: 3 поранених, 10 затриманих. Фото, відео

| Кримінал | Автор: Web admin

Затримані Затримані

Вранці у Броварах на Київщині сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, 10 осіб затримали.

Дзвінок на лінію 102 про стрілянину надійшов о 7.15 ранку. У поліції уточнили, що конфлікт виник між легальними та нелегальними перевізниками.

Затримані Затримані

Пресслужба поліції Київщини повідомила, що інцидент стався між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезенням. Близько 100 осіб брали участь у цій стрілянині. За хвилину після того, як поліція отримала повідомлення, на місце події приїхали правоохоронці. Затримали 10 осіб зі зброєю.

Стрілянина у Броварах 1

За словами заступника міністра МВС Антона Геращенка, троє осіб отримали поранення з травматичної зброї.

Він також уточнив, що перестрілка сталася між "угрупуваннями, які кришують перевезення маршрутними таксі" через "непрозорий розподіл маршрутів між підприємцями збоку чиновників, які відповідають за цей напрямок роботи".

В інтернеті з'явилося відео стрілянини. Частина чоловіків втекла через двори. Поліція знайшла мікроавтобус, на якому, ймовірно, прибули нападники. Затримано близько десятка чоловіків, можливо причетних до інциденту.

Стрілянина у Броварах 2

Мікроавтобус обстріляли з помпової рушниці, на місці подій залишилися гільзи. За словами очевидців, які прибули за викликом, поліцейські поранили одного з учасників нападу. На місці інциденту є сліди крові.

Затриманих доправили до Броварського відділу поліції. Ними виявились люди, які прибули з інших регіонів України. Зброю вилучили.

На місці події працюють правоохоронці, встановлюють інших учасників, обставини та причини інциденту.

За фактом хуліганства поліція відкрила кримінальне провадження.

Затримання хуліганів місто Бровари

Затримані Затримані

Затримані Затримані

Вилучена зброяВилучена зброя

Вилучена зброяВилучена зброя

Вилучена зброяВилучена зброя

Вилучена зброяВилучена зброя

Вилучена зброяВилучена зброя

Отвори від кульОтвори від куль

Отвори від кульОтвори від куль

КуляКуля

Стрілянина в Броварах.

Поранення

1,0 1 -1 5
Коментарів (10)

  • 29.05.2020 12:52
    #
    - 2 +

    Как интересно! Сто стволов! Мама дорогая!
    И ни слова об убитых. Но никого в брониках.
    Думаю, это имитационная акция с целью дать повод отобрать оружие у законопослушных граждан. И настроить обывателя против упомянутых граждан.
    Грубая работа, не верю.

    • 29.05.2020 18:08
      #
      - 0 +

      -да и .ер с ним с грубой работой и не верю. Лишь бы не ухудшили 622-ю. А к этому идёт. В.Шахбиев . Ничего не напоминает?

  • 29.05.2020 14:07
    #
    - 1 +

    Кугутячі бої з травматичними "боєприпасами"

  • 29.05.2020 14:52
    #
    - 2 +

    и все это просто хулиганство ...

    • 29.05.2020 15:50
      #
      - 1 +

      А все тому що нема закону з чіткими поняттями і визначеннями. Ну і вираз "пристрій для відстрілу набоїв..." - це дуже цікаво - з одного боку і не зброя...

  • 29.05.2020 15:26
    #
    - 6 +

    Прекрасно. У людей дыра в стене и окне. Слов нет. Что бандиты, что менты - все на одно лицо по поступкам и понятиям. Нормальные люди просто хоть как-то должны уметь себя защитить от всего этого.

  • Пистолеты,похоже,переделки из стартовых...

  • 29.05.2020 16:09
    #
    - 0 +

    Без ментов такие пострелухи не могли обойтись,не объявили антитеррор, это все продолжение того прямого пути по которому страна идет с 14 года

  • 31.05.2020 11:59
    #
    - 0 +

    И что так все "завелись"?...Судя по количеству "травматов", данное событие - элементарная дружеская выездная конференция "журналистов-аваковцев"!...А, журналисты - народ культурный, на бесчинства - не способный, априори!...Так что, всякие там: якобы выстрелы и пробоины в стенах да окнах - либо пьяный "глюк" несознательных граждан, либо - грязная провокация врагов доблестного министра! (Вариант тезисов возможной речухи "пупсика тоши", перед журналюгами)....

  • 01.06.2020 21:59
    #
    - 0 +

    "дєнь ото дня процент жиров у маслі", тьху ти , росте криміногенна обстановка і хаос. А коли вас вб'ють, прийдете і напишете заяву.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати