Снайпери Секретної служби прогулялись парком разом з Трампом

| За кордоном, Гвинтівки | Автор: Web admin

Снайпери Секретної службиСнайпери Секретної служби

1 червня президент Трамп вирішив пофотографуватись біля церкви ім. Святого Іоанна у Вашингтоні разом зі своєю свитою та загоном поліцейських. Але найцікавішим того дня буле те, що разом з ним парком, дорогою до церкви, йшли снайпери Секретної служби.

Президент Трамп біля єпископальної церкви Св. Іоанна, яка була пошкоджена під час ночі заворушень біля Білого дому.Президент Трамп біля єпископальної церкви Св. Іоанна, яка була пошкоджена під час ночі заворушень біля Білого дому.

Футуристична гвинтівка на фото – побудована на базі шасі Accuracy International AXAICS. Це передова платформа, розроблена для екстремально точної стрільби, і за потреби, дозволяє змінювати калібр, затвор та ствол.

Снайпери Секретної службиСнайпери Секретної служби

Вона також має повністю регульований приклад, планку Пікатінні та систему кріплення аксесуарів KeyMod на ствольній накладці.

Повністю споряджена гвинтівка AXAICS.Повністю споряджена гвинтівка AXAICS.

Колір, оснащення і калібр - на будь-який смак.Колір, оснащення і калібр - на будь-який смак.

Гвинтівка здатна стріляти різними набоями – від .308 Win до .338 Lapua Magnum, і навіть можна переобладнати її під калібр .50.

Набої зліва направо: .308 Winchester, .300 Winchester Magnum, .338 Lapua Magnum.Набої зліва направо: .308 Winchester, .300 Winchester Magnum, .338 Lapua Magnum.

На фото гвинтівка також доповнена оптичним прицілом Schmidt & Bender 5-25x56 PM II за $4,500, глушником за $1,500 та сошками за $300.

Сама ж гвинтівка коштує ще $7,000, тому весь комплект може легко коштувати $13,300 – все завдяки щедрим військовим контрактам.

Пара снайперів включає ще одного стрільця з напівавтоматичною гвинтівкою SR-25 під набій .308 Winchester та прицілом 5.5x50 ACOG. Вона не може похвалитись такою ж точністю, і більше підходить для середньої дистанції.

Пара снайперів на даху Білого дому.Пара снайперів на даху Білого дому.

Точно не відомо, чому снайпери йшли парком, адже у такій позиції вони навряд чи зможуть забезпечити надійний захист.

Але є думка, що Трамп вирішив пофотографуватись спонтанно, тому снайпери і не були на своїх позиціях заздалегідь.

Нижче пропонуємо вашій увазі невеличке відео, на якому показано тренувальні стрільби снайперів Секретної служби США.

Inside the Secret Service sniper team

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 2315 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати