"Нью-Йорк віддали на розграбування бандитам". Про події у США - з перших рук. Відео

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin

Нью-Йорк віддали на розграбування бандитамНью-Йорк віддали на розграбування бандитам

Стів Дудник - емігрант з колишнього Радянського союзу, багато років проживає США. Стів працює головним слідчим в приватному детективному агентстві General Investigation Services Agency у штаті Флорида.

Хвиля насильства, яка накрила США в останній тиждень не залишила його байдужим. У своєму стрімі він розповідає, що насправді відбувається зараз у США, де під виглядом масових протестів здійснюються грабежі та погроми.

Стів пояснює, що натовп нібито протестуючих людей насправді налаштований грабувати. Автор нарікає на те, що Нью-Йорк віддали на розграбування бандитам. При цьому поліція самоусунулася.

Нью-Йорк віддали на розграбування бандитамНью-Йорк віддали на розграбування бандитам

А у людей немає зброї, щоб себе захищати. Тому що лівацько-демократична влада штату Нью-Йорк практично відібрала у громадян право на зброю.

Також Стів дає кілька порад, які більше актуальні для американських громадян, але також буду цікаві і українцям.

Якщо ви в автомобілі і бачите натовп - ні в якому разі не зупиняйтеся. Їдьте далі, не зв'язуйтеся. В крайньому випадку - стріляйте! Якщо натовп оточив вашу автівку, а в машині родина - їдьте напролом.

Не можете купити пістолет - купіть хоча б дробовик! Це дуже ефективна зброя для оборони будинку. І пам'ятай, якщо ти сам себе не захистиш - ніхто тебе не захистить.

Нікому ні в якому разі не відчиняйте двері. Ломляться в твій будинок - стріляй! Стріляєш - вбивай! Завжди стріляй на ураження, а не по кінцівках. І завжди роби кілька пострілів.

Детальніше - у відео нижче.

Нью-Йорк віддали на розграбування бандитам

На наступному відео з камери домофона можна побачити випадок пограбування, про який розповідав Стів Дудник у своєму відеосюжеті.

На випадок блокування цього відео, його можна побачити тут.

1,0 1 -1 3
Коментарів (4)

  • 06.06.2020 07:16
    #
    - 5 +

    Остаётся лишь надеяться, что принцип:-"Нет худа без добра" - таки сработает, и американцы, наученные горьким опытом - перестанут голосовать за всякую лицемерную левацкую шушеру!...

    • 09.06.2020 22:42
      #
      - 1 +

      Я тоже надеюсь, но почитав американский твитер я чуть погрустнел, какого количества откровенных коммунистов, даже в пост совке нет. Почти вся моложе кричит ленинские термины, "забрать и поделить"

  • все абсолютно вірно,ввійти на плечах господаря це для гопоти единий,не потрібно нв відмичок на фомок,єдине не зрозумів як людина їде на праворукому авто по найбільшій автокраїні,де авто коштують досить притомних грошей

    • Он снимал на фронтальную камеру телефона (для селфи). По умолчанию камера отзеркаливает изображение, но это можно поменять в настройках телефона.
      Кстати, в Штатах встречаются праворульные машины у почтовых служб. Это чтобы не оббегать вокруг машины, когда нужно положить что-то в почтовый ящик у дороги. А в теплое время года они ездят даже без дверей.)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати