Сержант, який залишився у машині під час масового розстрілу, повернувся на роботу

| За кордоном | Автор: Web admin

Школа Школа

Теракт у школі "Марджорі Стоунман Дуглас" у м. Паркленд, Флорида, у 2018 році, виявив величезні недоліки місцевого департаменту шерифа округу Бровард.

Починаючи з шерифа Скотта Ізраеля, якого звільнили рік тому, капітана Джена Моргана, який наказав своїм підлеглим сформувати периметр навколо школи, замість того, щоб увійти всередину – що є стандартним протоколом з часів масового вбивства у м. Колумбайн, і закінчуючи шкільним офіцером Скотом Пітерсоном, який заховався у своїй машині.

Заступивши на посаду, новий шериф округу Грегорі Тоні, одразу ж звільнив ще трьох офіцерів за бездіяльність, і серед них був сержант Брайан Міллер. Він був одним з перших інспекторів, які прибули на місце події. Комісія штату виявила, що Міллер замість того, щоб роздати вказівки помічникам шерифа, почав одягати бронежилет, заховавшись за патрульним автомобілем.

Після цього на Міллера подали в суд, але він цей суд виграв. Третейський суддя постановив, що права Міллера були порушені, коли його звільнили, тому його поновили на роботі і зобов'язали виплатити всю заробітну платню за 2018 р. у розмірі $137 тис.

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 366 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати