Дівчина, що рік тому випадково вистрілила в обличчя свого друга, вийшла на свободу

| За кордоном, Техніка безпеки | Автор: Web admin

Дівчина, що рік тому випадково вистрілила в обличчя свого друга, вийшла на свободуДівчина, що рік тому випадково вистрілила в обличчя свого друга, вийшла на свободу

Рік назад у м. Медісон, Вісконсин, 17-річна Кеннеді ДеНоубл гралася з пістолетом, думаючи, що він незаряджений, і випадково підстрелила свого друга Грегорі Хемптона, якому і належала зброя.

Тоді проти дівчини висунули обвинувачення у нерозсудливому поводженні зі зброєю, яке призвело до травмування іншої людини. Проте в березні цього року дівчина пішла на угоду зі слідством і визнала свою провину у необережному поводженні зі зброєю, тобто у менш тяжкому злочині.

В результаті, суддя присудив ДеНоубл 30 днів за ґратами, які дівчині не доведеться проводити у тюрмі, адже вона вже відсиділа своє під час досудового слідства. Також з дівчини буде знято судимість і їй доведеться оплатити судові витрати та компенсацію жертві. Прокурор у справі наполягав на 6 місяцях за ґратами.

Кеннеді ДеНоубл.Кеннеді ДеНоубл.

Мати Хемптона розповіла, що її син втратив всі зуби та деякий час дихав через трубочку. Лікарям знадобилося використати кістки з його ноги, щоб відновити щелепу. На відновлення її сина піде ще дуже багато часу.

Вона також додала, що з її сина, який є чорним, “зробили злочинця у цій ситуації”, а ДеНоубл, яка є білою, знала, що її не покарають. Мати попросила, щоб з дівчини не знімали судимість.

У відповідь на це адвокат ДеНоубл завив, що ні в чому не винить жертву, але розповів про те, що в помешканні Хемптона, де все сталося, поліція знайшла наркотики, і докази того, що неповнолітні дівчата там вживали алкоголь.

Хемптон також дозволяв дівчатам позувати для соцмедіа з його зброю за декілька днів до цього інциденту. Тому саме Хемптон і розпочав те, що закінчилось його пораненням.

“Тієї ночі моя довіра до людей навколо мене була зраджена у майже фатальний спосіб. Через це я боюсь довіряти людям. Я постійно почуваюсь напруженим і ніколи не зможу повністю довіряти своєму оточенню, навіть у своєму ліжку” – завив Хемптон.

ДеНоубл відповіла, що думає про той випадок щодня, і сказала, що любить Хемптона та молиться за нього: “я не хотіла, що все сталося так, як сталося, і сподіваюся, що він це розуміє”.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 297 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати