Новий пістолет Smith & Wesson M&P9 Shield EZ

| Короткоствольна зброя | Автор: Web admin

Новий пістолет Smith & Wesson M&P9 Shield EZНовий пістолет Smith & Wesson M&P9 Shield EZ

Два роки тому, коли компанія Smith & Wesson випустила пістолет M&P .380 Shield EZ, він одразу ж став хітом. Його почали купувати новачки, жінки та старше покоління – все завдяки його затвору-кожуху, який дуже легко відводиться назад.

Потім, у 2019 р. вийшла модель під набій 9 мм, яка також стала бестселером, а вже через рік з'явилась і тюнінгована версія від ательє Performance Center. Але спочатку пропонуємо розібратись, в чому відмінності між моделями Shield та Shield EZ.

Незважаючи на те, що ззовні вони дуже схожі, всередині це зовсім різні пістолети. Shield EZ має курковий УСМ одинарної дії, при чому курок захований глибоко в рамці, де затвор його легко зводить майже без спротиву.

Модель у даному огляді не має неавтоматичного запобіжника, проте можна придбати версію і з ним. Основним запобіжником у даній моделі виступає автоматичний – у задній частині руків'я.

Новий пістолет Smith & Wesson M&P9 Shield EZНовий пістолет Smith & Wesson M&P9 Shield EZ

У моделі Shield EZ також дещо довший затвор-кожух та ствол, з однією зворотною пружиною з плаского дроту замість системи з подвійними пружинами. Це ще одна причина того, що затвор-кожух потребує вдвічі менше зусилля для відведення назад.

Загалом, затвор-кожух цього пістолета на 10% важчий, ніж у моделях Shield, тому що це допомагає загальмувати його, і дозволяє використати слабшу пружину.

Затвор-кожух виготовляється з нержавіючої сталі та обробляється фірмовим покриттям Armornite. У передній за задній частині є зубці, схожі на рибну луску, а у верхній частині розмістився індикатор набою в патроннику. Також там з'явились є невеличкі отвори, які дозволять візуально побачити набій у патроннику.

Зусилля спуску у моделі від Performance Center дещо менше – всього 2 кг проти 2,5 кг у стандартної моделі. Сам хід спускового гачка також став чіткішим.

У даній моделі спусковий гачок та запобіжник у руків'ї – алюмінієві, а ствол відполірований до блиску, що створює чудовий контраст з чорною рамкою та затвором-кожухом. Якщо сріблястий колір не до вподоби – можна обрати чорний, або ж золотий.

Механічні прицільні пристосування – нічні Hi-Viz LITEWAVE H3 з зеленими оптоволоконними вставками.

Що стосується купчастості стрільби, то з 10 ярдів кулею масою 115 гранів вдалося вкластися в 2,36 дюйми, з кулею масою 124 грани – у 2,22 дюйми, а зі 150-грановою кулею – у 2,51 дюйми.

Новий пістолет Smith & Wesson M&P9 Shield EZНовий пістолет Smith & Wesson M&P9 Shield EZ

Технічні характеристики:

Набій: 9 мм

Принцип дії автоматики: віддача ствола

УСМ: курковий, одинарної дії

Ствол: 3,83 дюйми, 6 нарізів, крок нарізів 1:10

Загальна довжина: 177 мм

Вага: 657 г

Ємність магазину: 8+1.

MSRP $588, що всього на $100 більше, ніж звичайна модель.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 769 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати