Харків'янин підірвав себе в автомобілі. Після обшуку поліція виявила велику кількість боєприпасів

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Харкові на спецлінію поліції 102 зателефонувала жінка та повідомила, що її чоловік взяв із собою якийсь підозрілий предмет та попрямував до гаража. При цьому вона зауважила, що останнім часом він перебував у пригніченому стані.

Коли жінка через деякий час прийшла до гаражу та спробувала поговорити з чоловіком, він не пустив її до приміщення, закрився в ньому та заявив, що накладе на себе руки.

У Київському районі Харкова чоловік покінчив життя самогубством

На прохання поліцейських, які прибули на місце події, відчинити двері гаража чоловік ніяк не реагував, з правоохоронцями не розмовляв. Коли спецпризначенці потрапили до приміщення, вони побачили в автівці на задньому сидінні тіло чоловіка із травмами, несумісними з життям.

На місці подіїНа місці події

Пізніше експерти повідомили, що 57-річний чоловік покінчив життя самогубством, підірвавши себе гранатою «Ф-1».

На місці подіїНа місці події

В ході огляду гаража правоохоронці виявили та вилучили 3 рації «Kenwood» та 2 зарядні пристрої, 29 фрагментів від зброї, 6 глушників до зброї, 2 оптичні приціли до гвинтівки, 2 корпуса гранати «РГД-5» та корпус «Ф-1», 2 димові гранати «РДГ-2-Б», близько 2400 патронів, предмет, схожий на пістолет, 3 полімерні ємності із речовиною схожою на порох, 2 фрагменти від пістолету та інші.

На місці подіїНа місці події

Під час огляду квартири за місцем мешкання загиблого слідчі вилучили три стволи, полум'ягасник та затвор.

Досудове слідство триває.

На місці подіїНа місці події

На місці подіїНа місці події

1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 21.09.2020 18:11
    #
    - 1 +

    А рації кенвуд у нас теж під забороною? На якій підставі були вилучені?

  • 25.09.2020 11:47
    #
    - 0 +

    Короче - выгребли всё, что понравилось!...Те же прицелы, например, без установки на оружие, это (утрированно) - лишь "поднавороченный" монокуляр, стоящий приличных денег, и - не представляющий ни малейшей опасности для окружающих!...То есть, "мусора", очередной раз - доказали свою крысино-мародёрскую сущность!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати