Ріттенгауса не судитимуть за незаконне володіння зброєю в штаті Іллінойс

| За кордоном | Автор: Web admin

Кайл РіттенгаусКайл Ріттенгаус

Прокурор округу Лейк, штат Іллінойс, Майкл Нерхайм, заявив, що не висуватиме проти Кайла Ріттенгауса, який в серпні застрелив двох злочинців, обвинувачення у незаконному володінні зброєю. Його гвинтівка ніколи не перебувала на території штату Іллінойс.

“В результаті розслідування поліції м. Антіох було виявлено, що гвинтівка калібру .223 виробництва Smith & Wesson була придбана, зберігалась і використовувалась у Вісконсині, тому вона не може бути доказом того, що 17-річний хлопець “фізично володів” зброєю в штаті Іллінойс” – цитує Нерхайма видання Chicago Tribune.

Але Ріттенгаусу все ще загрожують обвинувачення у навмисному вбивстві на незаконному володінні зброєю у штаті Вісконсин. Адвокати Ріттенгауса якраз добиваються заборони на повернення хлопця до Вісконсину, мотивуючи це тим, що ув’язнення у дорослій тюрмі округу Кеноша є для нього небезпечним.

Слухання у справі повернення Ріттенгауса до Вісконсину відбудеться 30 жовтня.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 956 , Коментарів: 3 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (3)

  • 17.10.2020 10:23
    #
    - 5 +

    Лососнуть тунця! Пацан кумир мільонів!

  • 17.10.2020 16:06
    #
    - 8 +

    Там явная самооборона. Парю медаль нужно дать, а не судить.

  • 18.10.2020 10:10
    #
    - 7 +

    На видео четко видно, что BLMщики с оружием атаковали парня, была попытка завладеть его оружием. Естественно, ему не оставили выбора - он открыл огонь по нападавшим. Риттенхаус был участником дружины, созданной с целью защиты порядка на улицах и недопущения мародерства. Если бы полиция нормально выполняла свои обязанности по поддержанию порядка в городе, то инцидента бы не случилось. Считаю, что пострадавшие от действий BLM люди и фирмы, должны подать в суд на власти города и штата с целью возмещения ущерба


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати