Мери найбільших американських міст тяжко працюють, створюючи мільйони нових власників зброї

| За кордоном | Автор: Web admin

Мери найбільших американських міст тяжко працюють, створюючи мільйони нових власників зброїМери найбільших американських міст тяжко працюють, створюючи мільйони нових власників зброї

Недбале керування найбільшими містами США, на яке наклалася пандемія та потурання бунтам і мародерству, стало причиною появи такої кількості нових власників зброї, що Бараку Обамі і не снилося.

За останній час мільйони жителів великих міст зрозуміли, що вони самі мають дбати про свою безпеку. Опинилась серед них і відома колумністка Емі Елкон, авторка колонки «Запитайте богиню порад», яка друкується у понад 100 газетах Північної Америки.

«Я ніколи не хотіла мати зброю. Хоча насправді, я хотіла ніколи не мати її. Але все змінилося опівдні 20 серпня, коли мені почав погрожувати байкер, якого я декілька разів попросила вести себе тихіше.

А після того, як я викликала на нього поліцію, він просто почав заводити свій голосний мотоцикл, який стояв біля мого дому, і залишав його працювати, а сам сідав у машину та сидів там. Але продовжила викликати поліцію, яка не могла нічого з ним вдіяти.

Після того, як одного ранку він почав гупати кулаками у мою огорожу з криками «Я дістану тебе, стерво!», я дійсно перелякалась, забігла в дім та знову викликала поліцію.

Поліція їхала до мене півтори години, і того дня я зрозуміла, що ми більше не можемо сподіватися на те, що поліція приїде та допоможе нам. Тоді ж я і вирішила, що мені потрібна зброя.

Іронічно, що демократи просувають ідею обмеження права громадян на володіння зброєю, і водночас, саме демократи керують моїм містом, не залишаючи мені іншого вибору, окрім як озброюватись.

Але є проблема – мені не можна давати зброю, адже я відверто погано справляюсь зі стресом. Я ніколи не зможу знайти навіть запобіжник.

Тому я звернулась до своїх подруг-лібертаріанок та поговорила копами, які порадили мені придбати рушницю. Таким чином під час нападу на мій дім у мене буде більше шансів влучити в злодіїв, а не в себе» - написала Елкон.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 538 , Коментарів: 3 - 9 +
1,0 1 -1 9
Коментарів (3)

  • 18.10.2020 15:34
    #
    - 8 +

    Вольные и сильные духом, могут и должны иметь оружие, слабым и безвольным, оно не нужно.
    Хотели бы украинцы иметь оружие и закон о оружии и самообороне, имели бы и давно.Но судя по всему, это не нужно никому, если нет реальных, протестных движений, и массовых мероприятий. Периодические "выкрики"- дайте права и законы.На власть впечатление не производят, что мы и видим по жизни.

    • 18.10.2020 16:54
      #
      - 2 +

      ну как сказать не имеют,кто хочет ,тот дома имеет и не одну еденицу,в частности я,и разговор идёт именно о случае дома и домовой территории..
      Другое дело ,как его применять , даже у себя дома,печаль в том,что пока вам не отстрелили ногу,вы не можете стрелять в ответ..
      Дай Бог ни у кого такого выбора не будет..стрелять или нет ...но всё же...

      • 18.10.2020 22:29
        #
        - 4 +

        Именно в этом суть , ЗАКОН необходим прежде всего как руководство к действию , с четко прописанным регламентом применения и пониманием , что такое самооборона ,с упразднением ст.УК за превышение ее необходимых пределов . Это во первых, а во вторых конкретно, что касается КНО , владеть им только дома , так он и нахрен не нужен тогда , возможность скрытного ношения и применения в случае необходимости вне дома , это очень важно и является одной из ключевых составляющих самообороны.ИМХО.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати