В Одеській області вдруге підірвали авто з кандидатом у депутати

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

В Одеській області невідомі підірвали автомобіль з кандидатом у депутати Роздільнянської місцевої ради, власником охоронної фірми "Самсон" Андрієм Бабенком.

Повідомлення про вибух, що стався біля автозаправної станції в с.Курган, надійшло до поліції о 9.40. Зараз на місці події працюють керівництво ГУНП, слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та кінологи.

За попередніми даними, внаслідок вибуху постраждав власник охоронної компанії - кандидат у депутати Роздільнянської місцевої ради. Його з тілесними ушкодженнями госпіталізовано.

Також пошкоджений автомобіль, на якому пересувався чоловік.

На місці подіїНа місці події

Попередньо, спрацював вибуховий пристрій невеликої потужності, встановлений біля дороги. Елементи ураження - металеві кульки. Одна з них потрапила у голову кандидата.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини події та осіб, які до неї причетні. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ст. 15 та п.5 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На час роботи вибухотехнічної служби рух на вказаній ділянці траси Одеса-Кучурган тимчасово призупинений.

На місці подіїНа місці події

Покушение на кандидата в депутаты одесского облсовета

Поліцейські встановлюють обставини вибуху у Біляївському районі

Зазначимо, це вже не перший замах на життя Андрія Бабенка. У червні 2018 року в Одесі його також намагалися підірвати, але він вижив.

1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати