На Одещині чоловік застрелив з рушниці 16-річного підлітка на очах його родини

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Ширяївському районі 36-річний чоловік з мисливською рушницею прийшов додому до своєї співмешканки, з якою напередодні посварився, і з подвір’я почав стріляти. Жінка з рідними кинулися на постріли.(?!)

Першим прибіг її неповнолітній брат і отримав від співмешканця сестри кілька куль(?) у груди та живіт. Зупинився правопорушник тільки тоді, коли батько підлітка кинувся до нього в бійку та вихопив зброю.

Постраждалого негайно госпіталізували, але, на жаль, не врятували.

На місці подіїНа місці події

Поки родичі займалися госпіталізацією дитини, правопорушник втік. Для встановлення його місця знаходження в дію було введено спеціальну поліцейську операцію.

Автомобіль, на якому пересувався зловмисник, правоохоронці розшукали на околиці села: чоловік приховав його в яру, а сам подався в поля. За кілька годин оперативно-розшукових заходів, проведених співробітниками карного розшуку, правопорушника викрили у райцентрі, де він шукав прихистку в знайомих.

На місці подіїНа місці події

Рушницю зі стріляними гільзами з місця події поліцейські вилучили. Хто її власник і як вона опинилася у зловмисника, встановлюється.

Наразі дії чоловіка кваліфіковані за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурант затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

ЗатриманийЗатриманий

На Одещині поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві неповнолітнього

1,0 1 -1 3
Коментарів (1)

  • 24.10.2020 19:57
    #
    - 0 +

    Преступление совершено в условиях очевидности , задержать дурака ,дело чести .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати