Групу озброєних "туристів" з Азербайджану затримали у Харкові

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

До складу угруповання входили троє громадян Азербайджану 26, 31, 36 років. За наявними оперативними даними, двоє з них у березні цього року прибули на територію України з метою підтвердження злочинного впливу одного з найавторитетніших злодіїв у законі, та перемовин з представниками азербайджанських діаспор.

Вилучені предметиВилучені предмети

Оперуповноважений Управління карного розшуку обласного главку поліції розповів, що до підрозділу надійшла оперативна інформація щодо злочинної групи, яка складається з громадян Азербайджану.

23 жовтня, в ході перевірки інформації та під час огляду особистих речей іноземців, правоохоронці виявили та вилучили у правопорушників 3 пістолети, споряджені патронами.

Вилучені предметиВилучені предмети

Під час обшуку за місцем мешкання правопорушників працівники поліції вилучили автомат з ознаками переробки з глушником, магазин до нього, споряджений шістьма набоями, коробку з 16 патронами та пакет з речовиною рослинного походження, попередньо, марихуаною вагою близько одного кілограма.

Вилучені предметиВилучені предмети

Вилучене направлено для проведення експертного дослідження. Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 (незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Вилучені предметиВилучені предмети

На даний час зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцією перевіряється причетність до вчинення тяжких злочинів на території Харківської та інших областей України.

Оперативники Харкова затримали трьох іноземців за незаконне зберігання зброї

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 478 , Коментарів: 3 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (3)

  • 26.10.2020 17:03
    #
    - 1 +

    Ну красавцы, что можно сказать , реализовали инфу , приняв злодеев возможно отвели не одну беду , сохранив при этом чьи-то жизни . Молодцы.

  • 27.10.2020 02:39
    #
    - 3 +

    Хоть мы и болеем за азеров в их войне за Карабах, но все же это обезьяны, которых в страну лучше не пускать.

  • Бандосів скрізь вистачає. Поліція повинна виконувати
    свої функції, в тому числі по виявленню цехів з переробки
    і реалізації зброї. Макаров на фото теж судячи за все,
    якись перероблений. Ствол якись за довгий.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати