На Філіппінах бойовий півень вбив офіцера поліції

| За кордоном | Автор: Web admin

Півнячий бій на ФіліппінахПівнячий бій на Філіппінах

Офіцер філіппінської поліції загинув під час рейду на організаторів незаконного півнячого бою. Інцидент стався у провінції Північний Самар.

Лезо на лапці птаха перерізало стегнову артерію лейтенанта Крістіна Болока. Правоохоронець помер дорогою до лікарні від крововтрати.

Начальник місцевої поліції полковник Арнел Апуд назвав загибель лейтенанта "нещасним випадком, який я не можу пояснити".

"Я не міг у це повірити, коли мені повідомили. Вперше за 25 років роботи в поліції я втратив людину через шпори бойового півня". Очільник поліції також висловив глибоке співчуття родині загиблого.

Бойові півні оснащені гострими, як бритва, лезамиБойові півні оснащені гострими, як бритва, лезами

Під час рейду правоохоронці заарештували трьох людей та конфіскували сім бойових півнів, два комплекти лез і 550 філіппінських песо (11 доларів). Троє інших підозрюваних втекли.

Півнячі бої - популярні на Філіппінах і зазвичай приваблюють натовпи людей, які роблять ставки на результат бійок між птахами.

На час пандемії на Філіппінах заборонили півнячі бої, щоб уникати скупчень людей.

До пандемії їх проводили тільки в ліцензованих кабінах щонеділі та на офіційні свята, а також під час місцевих свят, які тривали максимум три дні.

1,0 1 -1 3
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати