Колишній поліцейський намагався за мільйон доларів купити посаду начальника поліції Рівненської області

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

ЗатриманийЗатриманий

Хабар в один мільйон доларів США пропонували за призначення «потрібної людини» начальником ГУ Нацполіції у Рівненській області.

За даними слідства, колишній співробітник органів внутрішніх справ, який не пройшов атестацію, разом зі спільником в одному з кабінетів Міністерства внутрішніх справ запропонували службовій особі Департаменту кадрового забезпечення Нацполіції України 1 мільйон доларів США за призначення начальником Головного управління Нацполіції в Рівненській області.

Зокрема, за ці кошти експравоохоронець розраховував на сприяння в успішному проходженні конкурсу на вакантну посаду, подальше поновлення на роботі та внесення Голові Нацполіції України рекомендації щодо призначення його на посаду начальника ГУ Нацполіції в Рівненській області.

Викрито вказаних осіб прокурорами спільно зі слідчими Головного слідчого управління Нацполіції України та оперативними працівниками Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Правоохоронцями одночасно проведено ряд обшуків у домоволодіннях і транспортних засобах викритих осіб.

Досудове розслідування триває, проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

ЗатриманийЗатриманий

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 432 , Коментарів: 1 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 30.10.2020 20:06
    #
    - 1 +

    Ясно. Мільйона, що був у картатому чемодані у вигляді пачок по 100 доларів, перетягнутих зеленими резинками, так і не знайшли :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати