У Львові чоловік погрожував жінці рушницею з вікна автівки

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Львові слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства, вчиненого з використанням зброї.

У зловмисника правоохоронці вилучили предмет, схожий на гладкоствольну рушницю. Окрім того, вилучено автомобіль, яким він пересувався містом.

22 листопада близько 15.30 до поліції надійшло повідомлення від мешканки Львова про те, що поки вона, перебуваючи за кермом власного автомобіля, зупинилася на світлофорі на проспекті Червоної калини, невідомий чоловік, який перебував у сусідньому автомобілі «Хюндай» на місці пасажира, опустив вікно, витягнув предмет, схожий на рушницю, та направив його в бік заявниці.

Після цього автомобіль поїхав далі.

Орієнтування на «Хюндай» були розіслані у всі територіальні підрозділи поліції. Невдовзі патрульні поліцейські зупинили розшукуваний транспортний засіб на вулиці Володимира Великого у Львові та викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції.

Правоохоронці встановили особи водія та пасажира, – ними виявилися 32-річні мешканці Львова. Під час медичного освідчення з’ясувалося, що пасажир «Хюндая» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль та предмет, схожий на гладкоствольну рушницю, вилучено. Зброю скеровано на експертизу.

За фактом слідчі Сихівського відділу поліції під процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури № 1 відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

На місці подіїНа місці події

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 359 , Коментарів: 1 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (1)

  • 24.11.2020 01:15
    #
    - 0 +

    Шось тут не так. З салону малолітражки, виставляти у вікно 1,5 метрову рушницю, якось не дуже зручно. Враховуючи те, що вона (рушниця), скоріш за все, знаходилась на задньому сидінні та ще й в чохлі...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати