Кайл Ріттенгаус вийшов на свободу під заставу $2 млн

| За кордоном | Автор: Web admin

Кайл Ріттенгаус вийшов на свободу під заставу $2 млнКайл Ріттенгаус вийшов на свободу під заставу $2 млн

Кайл Ріттенгаус, який обвинувачується у вбивстві двох осіб та спробі вбивства третьої, вийшов на свободу під заставу в розмірі $2 млн, які були внесені через його адвоката.

«У Вісконсині можна відкрито носити зброю. Ви бачили відео того, що відбувалося в тому місті. Це була зона бойових дій, і Кайл мав право, так само, як і інші, бути там, адже ті люди намагались спалити місто. А він намагався захистити власність та надавав медичну допомогу людям. Кожна розумна людина взяла би з собою зброю. Це була легальна зброя. Я не можу коментувати те, яким чином вона була придбана. Але вона була придбана легально. Вона не покидала межі штату. Тому те обвинувачення не стикується з законом штату Вісконсин. І взагалі, тією зброєю можна володіти з 16-річного віку» - заявив адвокат Джон Пірс.

Останні репліки Пірса відносяться до справи друга Ріттенгауса – 19-річного Домініка Блека, якого арештували та обвинувачують у купівлі гвинтівки, якою користувався Ріттенгаус.

Його обвинувачують в тому, що він отримав гроші від Ріттенгауса, а потім 1 травня проїхав 300 миль на північ від Кеноші та купив гвинтівку AR-15.

Web admin Автор: Web admin11231,0 Переглядів: 687 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати