На Прикарпатті викрили групу наркоторговців на чолі з поліцейським

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

ЗатриманийЗатриманий

На Прикарпатті правоохоронці викрили групу наркоторговців, серед яких поліцейський сектору реагування патрульної поліції одного з відділень в Івано-Франківській області.

Як розповіли в пресслужбі ГУНП, 42-річний чоловік організував розгалужену схему збуту наркотиків в регіоні. Він вирощував рослини конопель, переробляв і разом зі спільниками – жителями Івано-Франківська – поширював марихуану серед наркозалежних.

Організатора злочинного бізнесу затримали під час передачі партії марихуани 33-річному спільникові. Їм уже вручені підозри. Крім того, у фігурантів справи копи провели санкціоновані обшуки.

ЗатриманийЗатриманий

Зазначається, що правоохоронці почали кримінальне провадження за статтею "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів".

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

"Триває слідство з метою притягнення до відповідальності всіх причетних до злочинної діяльності групи", – підсумували в поліції.

Раніше ми повідомляли, що у Києві столичного поліцейського затримали на збуті амфетаміну.

На місці подіїНа місці події

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 201 , Коментарів: 2 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 25.11.2020 16:28
    #
    - 3 +

    не делился наверное...

  • 25.11.2020 20:12
    #
    - 2 +

    А тепер придивыться до тих хто проти легалізації дудки. Там такі продовгуваті бугорки під одежою на плечах. Люди не хочуть втрачать бізнес.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати