Про що йдеться у плані Байдена по контролю за обігом зброї

| За кордоном | Автор: Web admin

Про що йдеться у плані Байдена по контролю за обігом зброїПро що йдеться у плані Байдена по контролю за обігом зброї

Обраний Президент США Джо Байден ніколи не приховував, що є прихильником запровадження найжорсткішого законодавства, що регулює обіг зброї. І це не просто слова – якщо зайти на його сайт і перейти на сторінку «Gun Safety», на 11 сторінках розмістився цілий план його кроків у цьому напрямку.

У цьому плані Байден вихваляється тим, що саме він, будучи головою юридичного комітету Сенату, проштовхнув 10-річну заборону на виробництво «штурмової» зброї у 1994 р. Наступного року Байден обіцяє завдати поразки NRA ще раз.

Першою пропозицією Байдена є відміна закону, який захищає виробників зброї та набоїв від судових позовів за використання їхньої продукції злочинцями. Це призведе до того, що, наприклад, компанію Glock можна буде засудити за те, що бандит когось застрелить з пістолета Glock. Враховуючи, що майже всі виробники зброї в США – компанії відносно невеликі, вони швидко збанкротують в результаті судової тяганини.

Байден також планує проштовхнути через Конгрес заборону на «штурмову» зброю та магазини великої ємності. При чому це стосуватиметься як майбутніх купівель, так вже і наявної зброї. Власникам зброї нададуть вибір: або продати зброю уряду, або зареєструвати її згідно закону «National Firearms Act», тобто прирівняти напівавтоматичні гвинтівки та магазини до кулеметів та гранат.

За кожну одиницю потрібно буде заплатити податок у розмірі $200, при чому цей процес вже зараз займає 10-12 місяців. А за те, що не встиг зареєструвати магазин, можна загриміти до в'язниці строком до 10 років.

Але і це ще не все. Байден пропонує заборонити купувати більше однієї одиниці зброї на місяць, що боляче вдарить по колекціонерах. Майже всі операції з купівлі-передачі зброї підлягатимуть біографічним перевіркам, а за дрібні правопорушення громадянам заборонять володіти зброєю назавжди.

А ще штати будуть фінансово заохочувати впроваджувати дозволи на купівлю зброї та так звані «Red Flag» закони, якими у людини можна буде легко відібрати зброю – потрібно лише сповістити відповідні органи про те, що озброєний громадянин може наробити шкоди.

Онлайн-продажі зброї, які вже зараз потрібно проводити із залученням ліцензованого посередника, будуть заборонені, включаючи продажі набоїв та запчастини.

У березні, коли Байден агітував на автомобільному заводі, працівник почав сперечатись з ним через його анти-збройні погляди, на що кандидат у президенти заявив наступне: «Ти несеш хе..ню. Я підтримую Другу поправку». Схоже, що Байдену варто перечитати свій сайт.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 629 , Коментарів: 7 - 3 +
0,6 1 -1 5
Коментарів (7)

  • 26.11.2020 11:27
    #
    - 6 +

    Байден - моральный урод, педофил, лжец и коррупционер!...
    Хочет "задавить" производителей абсолютно идиотскими исками? ОК!...Почему бы, в таком случае, не завалить этого лицемерного козляру - исками безоружных граждан(или родственников погибших), пострадавших от нападения преступников?!...Пусть материально отвечает за свои "благие намерения", лишающие законопослушных граждан - возможности спасения от преступных посягательств!....

  • 26.11.2020 12:18
    #
    - 3 +

    78 лет, старый поц уже, успокойся. Так нет же....

  • Мне американцев вот ничуточки не жалко. Их никто не заставлял голосовать за Байдена.

  • А, мне очень жаль их.
    Просто, непонятно, как большинство американцев могли проголосовать за этого полудохлого, маразматического пе...ста?
    Они, просто, не видели, еще, горя.
    Если здесь, где живут белые творятся эти убийства, и ужасы ежедневно, то представляю, что будет там. В стране непуганых черножопых обезьян. Которым белые, уже, целуют ноги.
    Господи, спаси Америку!
    Уничтожь старого ублюдка, пока не поздно.
    Ну, других, же, Президентов отстреливали! Регулярно. Раз в 20 лет, по-моему.

  • Шановні, та не хвилюйтесь ви так. Все у американців буде добре :) !


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати